Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki egykor prostituált volt, de már abbahagyta?
Figyelt kérdés
Hogyan alakult azóta az életed?2020. szept. 26. 22:20
1/5 anonim válasza:
Jelen.Azóta megöregedtem és élem a kisnyugdíjasok egyhangú életét.
2/5 anonim válasza:
Ismertem 1 fiút aki az. Érdekes mert orvosnak tanult és albi miatt néha szexelt fiúkkal. Ez volt a story. Szerintem nem igaz. Érdekes volt mert azt mesélte csupa fiatal srác jár hozzá. Egyébként alázás miatt kerestem fel és olcsó volt. Sose fizettem előtte se és utána se srácnak. De érdekelt az hogy bármit megtehessek mert kifizettem. Mellesleg olcsó is volt. Érdekes élmény. Remélem lelkileg nem viselte meg ez az időszaka.
3/5 anonim válasza:
rendezett körülmények között élek .
4/5 anonim válasza:
Én ismerek egy ilyet, aki luxuskategóriájú volt. Abbahagyta már egy ideje, leborjadzott egy sportautókkal nyomuló, milliomos vállalkozónak, aztán elvan mint hal a vízben.
5/5 anonim válasza:
Én idén hazajöttem, külföldön voltam.
Igaz még nem sok év van mögöttem mint egyesek mögött, de ez is megviselő tud lenni, pedig elég “jó” helyem van kint.
Meg tudtam válogatni a partnereket, csak fiatal fiukat, fogadtam. Max 25 éves korig kb.
Az életem meg jól alakul, megvagyok, pénz hiányom nincs. Majd jövőre megyek vissza, lehúzok még valamennyit, aztán abbahagyom a “szakmát”. 😄
Ha kérdés van, privátban megpróbálok válaszolni.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!