Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kihívás a tömegközlekedés?
Velem olyan volt hogy ültem buszon valahol a közepén, egy nálam idősebb magas izmos fekete hajú srác előttem állt rövid nadrág póló, és a fenekét annyira bámultam hogy fel állt nekem rendesen, táskámat oda kellett elém rakni
18/F
Velem történt
-december 21-én a déli órákba a 2 Metrón amikor felszálltam volt bőven ülőhely. A szélére ültem, az ajtóhoz közel. Deák térnél nagyon sokan szálltak fel. 3 fiatal srác az ülő utasokkal szemben állt meg. Mindegyik kezében a telefon egyálltalán nem kapaszkodtakAz egyik srác velem szemben állt. (kb 22 év körüli)A Stadionoknál olyan sokan szálltak fel, hogy a srác farka a fejem magasságában, kb 40 cm távolságban volt.Akaratlanul is odatévedt a szemem.Pillangó utcához közeledve meglendült a tömeg, a srác mivel nem kapaszkodott szinte rám esett, Akkor éreztem,farmeren keresztül is farkának kellemes illatát. A srác bocsánatot kért, közben én elmosolyodtam "nem történt semmi"-vel lerendeztem csak azt vettem észre, hogy a srácnak dudorodik a farmerja. Tekintetünk többször találkozott, hát az én farkam is keményedett amit a srác észre vehetett. Megérkeztünk a végállomásra, már az aluljáróban jártam amikor odajött a srác, és elnézést kért, a metrón történtekért. Mondtam "nem történt semmi különös " De.... Mind ketten zavarba voltunk. Közel 30 év volt közöttünk a korkülönbség.Boldog Karácsonyt kívánva elköszöntünk, én mentem a kocsihoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!