Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már tömegközlekedési eszközön bugyivillantást?
Figyelt kérdés
Ha igen, leírjátok a sztorit? :)2020. szept. 16. 19:56
1/7 anonim válasza:
Villantást nem.
Olyat, hogy gondatlan volt valaki, aztán lehetett sejteni a bugyiból olyan 3 cm²-t... na, olyan már volt.
Amúgy ez nem szex téma?
Ha erre gerjedsz, ott keresgélj.
2/7 anonim válasza:
Ez komolyan akkora esemény? Ha direkt erre figyelne az ember, szerintem naponta többet is láthatna ha akarna.
3/7 anonim válasza:
Konkrét villantást nem, de egyszer egy szép szőke csaj az arcomba tolta a gyönyörű melleit a buszon, kb 2 cm-re lehettek tőlem.
4/7 anonim válasza:
Igen.
Szoknyaban ahogy ult le egy csaj elol teljesen latszott a bugyija.
Felallt egy csaj es sok minden latszott a bugyijabol
5/7 anonim válasza:
Közel hozzám leült egy szép 40-es Nő. Keresztbe tette lábait, a szoknya felcsúszott, a combfixe csipkéje is kilátszott.
6/7 anonim válasza:
Jöttem fel a metróból amikor a huzat felfujta a szoknyámat a nyakamig, elismerő és örvendő megjegyzéseket kaptam a mogottem lepcson allo pasi bandatol
7/7 anonim válasza:
Merre szoktál járni?
Ha időben szólsz, beindítjuk neked a nagy ventillátorokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!