Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis farokkal is élvezetes a szex?
Figyelt kérdés
Szerintem igen2020. szept. 23. 00:11
1/13 anonim válasza:
Én a kis farkat is szívesen leszopom, főleg ha szőrös.
2/13 anonim válasza:
Imádnám, ha rendszeresen meglovagolhatnék egy fiatal, 10-15 centis péniszű srácot.
3/13 anonim válasza:
Mennyire kicsi? Vékony vagy mellé? Hány éves vagy?
5/13 anonim válasza:
Hát hogyne! Mindegy mekkora... úgyis ő a passzív ;)
6/13 anonim válasza:
Nekem nagyon élvezetes!
Ja, a nőnek? Hát hétből hatnál sose volt gond, az utolsó, mostani először azt mondta, hogy nem érez semmit, később, hogy amikor erősen benyomom, akkor a pöckét jól izgatja, de nem tud elmenni. Közben kiderült, behatolással sosem tud elélvezni, csak úgy, ha nyalom és ujjazom egyszerre, de úgy viszont nagyon! Évek óta együtt vagyunk, és azt mondja, hogy senkivel nem volt még ilyen jó. Biztosan megkapom itt, hogy csak sajnálatból mondja, de én azt tapasztalom, hogy sajnálatból nem maradnak együtt évekig a párok.
7/13 anonim válasza:
Lehet azzal is élvezetes igen
8/13 anonim válasza:
Régi álmom egy kis vagy nagyon vékony farok de sajna nem volt még.
9/13 anonim válasza:
Mondjuk az azért nem mindegy, hogy a kis farok gazdája aktív vagy passzív az ágyban. :D
10/13 anonim válasza:
Lehetsz vele aktív is nyugodtan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!