Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bízni a 16-18-as korosztályban?
Én inkább pont hogy a fiatalokban nem bízom meg annyira (a 18 év körüli korosztály). Mert még általánosságban éretlenek, tapasztalatlanok, és forr a vérük, sokan inkább kalandoznának. Nekem pedig stabilitásra és biztonságra van szükségem, egy erős férfira. És teljesen más élethelyzetben vagyunk (én dolgozok, ő suliba jár) És félnék, hogy pár hónap után megunja a párkapcsolatot, kalandozni szeretne. Ami persze teljesen érthető is ebben a korban.
Biztos vannak kivételek, és a kora miatt alapból nem utasítotanék el senkit, csak fenntartásokkal kezelem a közeledést.
Persze egy 18 éves fiú is lehet komoly érett férfi, vagy egy 28 éves éretlen, bizonytalan lelkileg.
51-es
Én pont a kivételbe tartozom, általában engem is elutasítanak, mert nem keresnek komolyat, csak kalandoznak. Nekem meg nem arra van szükségem, nekem érzelmi kapcsolat nélkül nem megy a szex.
Én most 19 éves vagyok, jelenleg a párom 36. Az első kapcsolatom is egy 36 évessel volt, 2 évet voltunk egyutt, de ő nem akart szexelni valamiért, nekem hiányzott, ebből sok veszekedés lett, mindenért engem okolt, és mindig én voltam a hülye, ezért otthagytam. Volt huszonéves exem is, de ő olyan komolytalan volt, és meg is csalt, majd úgy csinált mintha az én hibám lett volna.
Hány kapcsolaton vagy túl?
Komoly kapcsolatom eddig ez úgymond a 4edik, abból 2ben megcsaltak, 1 nem működött, és most van ez ami alakulgat.
19 évesen a negyedik kapcsolatban vagy...
Meg lehet bízni a tizenéves korosztályban? Nem, mivel azt sem tudjátok, hogy mi is valójában társnak lenni, összetartozni stb.
Bennem meg lehet bízni, lehet velem őszintén beszélgetni. Én is megmondom, hogy jelenleg nem keresek kapcsolatot és úgy gondolom, hogy nem is vagyok elég érett rá. :)
18
Van ám pedig olyan idős,aki igencsak szeretetet,érzelmeket keres-csak erre nem vagytok vevők.
13-ashoz írom.
Mit kezdenél egy 19 évessel 54 évesen szívem?
Kedves 56os
Értelmezni majd én megtanulok helyetted. A négy kapcsolatból 2ben megcsaltak. Az egyik fél év után a másik másfél hónap után. Ott miért én lettem volna a hibás? Vagy a másik hogy 2 évig kitartottam a párom mellett úgy hogy egyszer nem volt semmi szexuális kapcsolat köztünk. Csak az utóbbi félévben nagyon átment abba hogy engem okolt mindenért, állandóan sértegetett, úgy tett mintha ő sose hibázna. Mentálisan tönkrementem benne, pszichológushoz járok azóta is. Nem tudom hogy ezeknél én mit rontottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!