Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bízni a 16-18-as korosztályban?
Nos, megértelek, én is 18 éves létemre nem bízom meg a saját korosztályomban. Érdekel, kinek mi a véleménye, hogy csak én tapasztalom e, mert ugye, mondhatok bármit, de én magam is egy komolyabban gondolkodó srác vagyok. Sajnos koromhoz képest túl sok rossz dolgot éltem át, ami megtanított sok mindenre, többek közt megbecsülni azt, aki szeret.
Mondani akárki akármit tud, mégsem az van, amit ígér. Ez úgy működik, ha az egyik fél megérzi a másik gyengeségét, igyekszik azt kihasználni a megbeszéltek ellenére is(pl. azt mondja, hogy elmegy haza aludni egyet, de közben a haverjaival bulizik és téged meg sem hívott).
Attól is függ mit jelent számodra a bizalom, mint pl. megbízhatsz benne anyagiakban, védekezik, ha esetleg mással is hancúrozna(természetesen kicsi az esély, hogy fog, de hátha tudod).
Nehéz a mai világban olyan bizalmast keresni, aki valóban is komolyan gondolja, főleg, akit kifogsz, hogy megcsal, átver, hazudik - azért teszi, mert úgy érzi nincs mit veszítenie, bármit megtehet, egyszer élünk, van egy hülye, aki szereti és az jó neki.
Nem minden esetben van így ez, de nagyon ritka az, hogy monogám kapcsolatban éljen két férfi egymás mellett. Főleg, ha nincsenek egymásra utalva.
Mindenesetre kívánom mindannyiunknak, hogy megtaláljuk a magunk boldogságát, bár egyre elkeseredettebb vagyok e téren. Egyszerűbb csak beletörődni, hogy egyedül döglünk meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!