Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most azt gondolják rólam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most azt gondolják rólam, hogy könnyen kapható vagyok?

Figyelt kérdés

Szülinapi buliba voltam az este! Helyes, normális srác vagyok, nem könnyen adom be a derekam pláne futó kalandba, de az este engedtem a csábításnak! Lényeg az, hogy bele mentem egy négyesbe! Mindhárom srác jó hapsi, vonzóak, ápoltak, normálisak! Persze tetszett, hogy mindhárman akartak, talán ez miatt is döntönttem úgy, h egyszer élünk, most v soha!

Lényeg a lényeg, hogy mindhárman megdugtak rendesen, persze óvszer nélkül nem engedtem volna!

A három srácbol egyet ismerek illetve ő is engem, szerintetek most azt gondolják rólam mint ami kérdést feltettem?

2020. szept. 22. 04:43
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem, hogy ezt gondolnák. Ennyi erővel akkor ők is könnyen kaphatóak. Kipróbáltad a négyest. Nincs ezzel semmi gond. Ne agyald túl.
2020. szept. 22. 05:03
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Igen, ha négyesbe ott helyben belementél akkor eléggé könnyen kapható vagy.
2020. szept. 22. 06:05
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Koztudott, hogy a melegek amugyis osszevissza dugnak, mivel mindenkiben sok a teszto, szoval en ezen nem paraznek a helyedben.
2020. szept. 22. 07:39
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Bárki aki alkalmizik, az hajlott erkölcsű és könnyen kapható. Igazából ez van.
2020. szept. 22. 07:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Túlagyalod.

Egyébként miért számít két vadidegen véleménye? (Mert a harmadik ugyebár ismer, felteszem, rá nem áll a kérdés.)

2020. szept. 22. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Te, könnyen kapható vagy!
2020. szept. 22. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól érezted magad, megesik másokkal is (például azzal a hárommal). Ne agyald túl, a legtöbben még büszkék is rá (sajnos vagy nem sajnos).
2020. szept. 22. 16:42
 8/9 anonim ***** válasza:
14%

"nem konnyen adom be a derekam"

"mindharman megdugtak"

Ezek utan mirol beszelunk?

Egy ocska riibanc vagy nem tobb

2020. szept. 22. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszik. De ugye ők se jobbak. Ergó nem ítélkezhetnek.

Fura amúgy az ember. Én pl úgy gondolom mások milyen r-bancok. Közbe meg azért én se vagyok olyan jó. Én is néha dugok csak mert kanos vagyok egy olyan sráccal aki mondjuk máskor be se jönne. Csak hát kanos voltam. Sorolhatnám a hibákat. Ne foglalkozz vele mit gondolnak. A biztonság fontos. Jól tetted. Plusz éld ki a vágyaid. De arra figyelj, hogy ne mindent és ne egyből mert egy idő után nem lesz hova tovább és akkor nagyon kiéghetsz.

2020. szept. 23. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!