Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért beszélget ilyenekről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszélget ilyenekről amikor barátnője van?

Figyelt kérdés
Az unokatesómról van szó. Használtam a telefonját, és egy külföldön élő magyar sráccal beszélget. Olyanokat írt neki, hogy itt nem szeretne ismerkedni, mert fél hogy kiderül. Már olyanokat beszélnek, hogy kiköltözne hozzá külföldre, ezzel csak az a baj, hogy nem beszéli a nyelvet, és ha kiderülne a szülei is bántanak érte. Olyanokat írt neki, hogy titokban szeretne eltűnni. Tudom, nem helyes, hogy elolvastam. Aggódom mert személyesen nem találkozott vele, és ki tudja kivel beszél.Mindig a barátnője viszi autóval. Ha kiderülne a faluban, hogy költözne vissza? Hogyan beszéljek vele erről?
2020. szept. 18. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Hát ezert nem kéne kémkedni a másik után, mert aki keres, az bizony talál... szerintem ne szólj neki, mert ebböl te garantáltan rosszul fogsz kijönni. Utálni fog, amiért beleolvastál a levelezésébe.
2020. szept. 18. 13:57
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Azért ír ilyeneket, mert vagy biszex vagy meleg, csak erősen szégyelli a család és a társadalom miatt, és talált egy megértő pasit aki külföldön van, és szíve szerintem kimenekülne külföldre, hogy önmaga lehessen.

A másik telefonja pedig privát szféra, és jól tudod, valóban nem illik beleolvasni más magánbeszélgetésébe, és főleg nem kicsámcsogbi utána bárkivel vagy kipakolni kérdésként.

2020. szept. 18. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Szakáll lesz az.

Azért van a csajjal, hogy leplezze a dolgot. Lehet a csaj is leszbikus és kölcsönösen falaznak egymásnak.

Ne mondd el senkinek.

Ha gondolod beszélgetsz vele, de ez az ő titka, az ő biztonsága és nincs jogod tönkre tenni de legalábbis felforgatni az életét.

2020. szept. 18. 14:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Szakáll? A csaj nem az, és nagyon szereti. Akkor ezért beszélt arról ha néztünk filmet, hogy a srác milyen helyes. Azt gondoltam ez irigység részéről.
2020. szept. 18. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Az úgymond szakáll az álca, alibi kapcsolat a melegeknél.
2020. szept. 18. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Sokan vannak az én kisfalumban is akik így élnek, és tudom hogy melegek, de engem se követek ki mikor vállaltam magam azt hittem követnek egy páran de nem.

Ha tudod diszkréten kezelni és mondani a srácnak, "tudod én úgy is szeretlek ha meleg vagy"

Biztos sokat jelentene neki.

2020. szept. 18. 14:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom elmondani senkinek. Az egyetlen amiért aggódok az, hogy gondol egyet és akkor meggondolatlanul elköltözik. Sok lány szeretett volna vele járni, és furcsa volt ezt olvasni amikor olyanokat írt, hogy mennyire boldog amiért ez a külföldi férfi ír neki. Érzem, hogy a hatása alá került, abból amiket írt. Az unokatesóm olyanokat írt neki, hogy volt már szerelmes fiúkba, és lehet az a férfi meg kihasználná. Emiatt aggódom.
2020. szept. 18. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit tehetsz hogy elmented azt a srácot magadnak akivel dumált. És ha baj van te már tudod kinél kell keresned. Az nem lehet baj.
2020. szept. 18. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azóta történt valami fejlemény?
2020. szept. 22. 22:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem vele. Annyit mondott, hogy két múlva felutazik a fővárosba, munka miatt. Vonatjegyeket néz, a barátnőjének azt mondja már nem bírja munka nélkül, a nő úgy gondolja majd együtt elköltöznek. Szerintem a férfival akar találkozni, de nem kutakodtam ebben nem lehetek biztos.
2020. szept. 23. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!