Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan/miről ismerik fel egymást a melegek?
Hülyén hangzik, de érdekel. utcán, bárban, baráti társaságban.
Ha csak a külsőségeket nézzük, és nem konkrétan rákérdezünk.
Fel lehet ismerni melegként egy másik meleg férfit/nőt?
Nem akarok megbántani senkit, remélem érthető amit kérdezni akarok :D
Összetett dolog ez de van pár dolog amik ha különböző egyszerre vannak jelen, szemet szúrnak:
-ránézek és nem tudom elképzelni ellenkező nemű partnerrel
-gnc tendenciák, pl a másik nem ruhadarabjai, uniszex frizura, csajokon az első 3 ujjon gyűrű, testtartás, csajokon rörid köröm, az a kagylós ékszer fiúkon ami pár éve volt népszerű, fülbevaló
-"párom" vagy "partnerem" szó használata, ködösítés
-a heterók általában állandóan a párjukról, vagy potenciális partnerekről beszélnek. Akik nem, azt nekem könnyű észrevenni
-LMBTQ média ismerete. Ha pl valaki nagyon rá van állva Hozier zenéire, ezerrel nézi a She-Ra ùj sorozatát, Ru Pault, szaunát emleget stb
-homofób, transzfób megnyilvánuláokat mellre szívja, de nem feltétlen szólal fel ellenük, inkább begubódzik
-ha megnéz engem vagy más azonos neműt magának
-sztereotípikus csoportokba pont beleillés, pl valaki tipikus bear, vagy twink, vagy butch
-a baráti köre is szintén melegnek tűnik. A legtöbben ösztönösen is keresik más LMBTQ emberek társoságát, gyakori hogy kiderül, hogy senki nem heteró a legközelebbi barátok közül
-látjuk egymást futólag társkeresőn vagy melegbárban
-megmondja kerek perec mert rólam is levágós
Ezek persze mind tudatos dolgok. Aki nagyon rejtőzködik arról kevésbé egyszerű megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!