Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek miért lehet ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Szóval én azt mondanám hogy 100%ig meleg vagyok, efelől nincs kétségem.

De néha eszembe jut egy lány, akivel olyan 17 évesen ismerkedtem meg, haverok által. Jóban voltunk, csak aztán megszakadt a haveri kör megszakadt ez is. Anno, én azt hittem hogy tetszik, de a mai napig nem tudom eldönteni. Olyan igazi nőcis nő, nem picsa, hanem úgy vagányan. De szexuálisan nem vonzódtam hozzá, viszont néha eszembe jut, hogy vajon miért éreztem ezt. Így ha belegondolok, még képes is lennék vele lefeküdni, de mondjuk szexuális vonzalmat nem éreznék iránta, csak amolyan próbáljuk ki alapon vagy nem tudom barátság extrákkal xd de tényleg nincs vonzalom. Csak ilyen testi örömről szólna vagy nem tudom :D

Aztán lehet nem menne élőben, de már az, hogy képes lennék ezekre, legalábbis fejben így érzem, fura. a 30 évem alatt ő volt az egyetlen lány akiről ezt el tudom mondani. Voltak csaj haverjaim, de ha csak arra gondoltam is taszító volt. Miért lehet?

2020. szept. 18. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Kinsey-skála, aminek a "melegebbik" oldalán tartózkodsz, de még 1-1 csipetnyi heteromantikus "rész" maradt benned. Nem minden csak fekete és fehér, főleg nem az ember szexuális preferenciái, identitása.
2020. szept. 18. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már ezt az idióta Kinsey skálát.

Bár nagyon ritkán, de van olyan amikor kiválthat egy amúgy nem a szexuális érdeklődésednek megfelelő személy belőled gyengéd érzelmeket. Valószínűleg az ő tulajdonságai, személyisége vonzó a számodra.

2020. szept. 18. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem ezt az érzést

Nálam az okozta hogy a lány mindig is fiús viselkedésű volt felnyírt tűsi haj - farmer, póló.

Szexet egyszer próbáltam vele, kudarc lett, barátságunkba került.

2020. szept. 18. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vonzódsz hozzá érzelmileg, szimpatikus neked. Van, hogy érzelmi vonzódást nem követ szexuális vágy.
2020. szept. 18. 13:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Miért került a barátságotokba?
2020. szept. 18. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!