Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért izgat ha egyszerűen nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat ha egyszerűen nem is rendes velem?

Figyelt kérdés
Van egy 30 körüli srác akivel szoktam találkozni. Nagyon jó a farka és sokáig is lehet szopni. Azonban mindig tök lekezelő írásban velem meg néha élőben is. Mondjuk úgy használ. Minden tekintetben. Mégis mindig újra akarok vele lenni. Miért? Mi miatt hagyom ezt? Mit tegyek, hogy el tudjam engedni? Ő volt az első srác akivel dugtam. Nagyon jól csinálja. Voltam 4 másik pasival is de egyszerűen vele a legjobb. Pont jó mérete van meg valahogy izgat. Amúgy itt ismertem meg 3 éve. Azóta nem tudom elengedni. :( Mit tanácsolnátok? Vagy hagyjam hogy ezt tegye? Néha zavar de mégis vágyom rá egy idő után és megteszem amit akar még akkor is ha azt annyira nem élvezem.
2020. szept. 18. 00:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy bele vagy zúgva?
2020. szept. 18. 04:31
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Mert szinted feletti.
2020. szept. 18. 06:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem vok szerelmes...
2020. szept. 18. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert semmibe sem nézed magadat és ezt élvezed, hogy így bánik veled. Különben már továbbléptél volna.
2020. szept. 18. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem engedted el?
2020. nov. 18. 06:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A dolog szado-mazora hajazik. Te a frenetikus szexuális élmény miatt ragaszkodsz hozzá és elviseled a megalázást is, ő meg ezt kihasználja.
2020. nov. 18. 21:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Még mindig tart és nem értem magam...
2022. febr. 3. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha élvezed, vágysz rá, izgat, akkor csináld, nem kell túlgondolni a dolgokat. Nyilván nem vele akarod leélni az életed, ez csak a szexről szól.
2022. febr. 3. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a farkába vagy szerelmes nem a személybe, találnod kell egy jobb kukit és megoldódik a problémád :) amúgy meg csak dugtok néha nem kell túl bonyizni.
2022. febr. 4. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!