Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan, hogy valaki fel tudja magának dugni a saját farkát?
Figyelt kérdés
Képen láttam, azóta se hiszem el.2020. szept. 17. 18:38
2/9 anonim válasza:
Black Szalámi vagy mi volt amit kollégák mindig emlegettek, keress rá
3/9 anonim válasza:
Van ilyen, de maximum csak a makkot és azt se merev állapotban.
4/9 anonim válasza:
Így írd be, választ kapsz a kérdésedre.
Google (képek) -> Gay self fuck
Filmek is vannak, ha így keresel rá.
5/9 anonim válasza:
Na élőben egy ilyet megnéznék.
6/9 anonim válasza:
Számtalan ilyen van. Elméletileg mindenki képes rá. A p×rnhub-on sok oktató videó van ezzel kapcsolatban, hogy hogy kell csinálni. Illetve a reddit-en van a selffuck nevű szubreddit, ahol hétköznapi emberek foglalkoznak ezzel. Számtalan kép és videó van ott is fent hétköznapi pasiktól akik sikeresen kivitelezték ezt. Nem kell hozzá átlagon felüli mérettel rendelkezni.
7/9 anonim válasza:
"Elméletileg mindenki képes rá."
Az enyém el sem ér odáig, pedig nem mondanám túl kicsinek, inkább olyan átlagos alsó harmada. Akkor egyedül én nem tudom megcsinálni a világon? :)
8/9 anonim válasza:
Megnézted az oktató videókat? Vagy csak a semmi alapján panaszkodsz miközben nem is tudod hogy miről beszélsz?
9/9 anonim válasza:
Küldj már párat légyszi privátba, nem tudom milyen oktató videóról beszélsz. Hogy keressek rá? Tényleg kíváncsi lennék rá, ha ki se tudom nyújtani akkorára, hogy odáig elérjen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!