Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejön Bish Bharbie?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik! 😍😋
Egy ideje megtetszett!!
Mindent kipróbálnék vele!
Nektek tetszik?
F
2020. szept. 17. 16:00
11/15 anonim válasza:
Nagyon nem. A melegek ferfiakra izgulnak. Nem nonek kinezo, maszkirozott ferfiakra.
12/15 anonim válasza:
Eleve nem bírom azokat a melegeket akik díváskodnak. Na szóval NEM!
13/15 anonim válasza:
Nem. Sok szebb, vonzóbb transzlány van nála
15/15 anonim válasza:
Amúgy nem kezdték még el nála a hormonkezelést? A hangja és az arcvonásai alapján nagyon lerí róla, hogy biológiailag férfi. Már nagyon rég óta nem követem, de egyszer nyilatkozott, hogy teljesen olyan lesz, mint egy nő, aminek szerintem nem sok eredménye van még. Nem jön be, de ha hetero lennék is taszítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!