Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejön Bish Bharbie?
Nekem nagyon tetszik! 😍😋
Egy ideje megtetszett!!
Mindent kipróbálnék vele!
Nektek tetszik?
F
Nem. Rossz kategóriában van a kérdésed. A homoszexuálisoknak nem tetszik, mert férfiakhoz vonzódnak.
Bishbarbie is elmondta többször, hogy nem vonzódik melegekhez vagy olyan férfihoz, aki farokra izgul. Ez egy kölcsönös érzés, hiszen a meleg férfiak sem transz nőkre indulnak be.
Ha szexelni kellene a másikkal, akkor az egyik fél mindenképpen szarul érezné magát. Barbie vagy mi a neve arra vágyik, hogy nőként kezeljék az ágyban, a nőket pedig nem szokás leszopni vagy ilyesmi, én meg egy férfire vágyok, aki tudja használni a farkát és azt élvezi is.
De ha nézed a videóit, akkor ezeket már ő is elmondta a régebbiekben.
Homoszexuális vagyok
Így nem tetszenek a nők nem izgulok rájuk
Ez a lány sima hetero nem? Mert akkor rossz a témakör.
Kicsit nagyon figyeleméhes meg sok a smink arcfeltöltés stb. Nekem nem természetes. De semmi bajom nincs vele mert ez az ő döntése. De melegként nem igazán tudok releváns véleményt alkotni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!