Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a péniszméret?
Mielőtt valaki félreértené, én személy szerint nem vagyok meleg, csak szimplán kíváncsi vagyok hogy a melegeknek számít-e a péniszméret és ha igen, akkor miért? esztétikailag szebb,jobb a kisebb/nagyobb? vagy esetleg ha jól tudom a subokat jobban izgatja az ha a partnerének nagyobb van, mert az megalázó és ugyan így fordítva.
Ti leszoktátok mérni? tudtok centit/vastagságot mondani hogy mekkora ami tetszik, vagy ami már nagyon nagy/nagyon kicsi? ami vonzó/vagy már taszító?
A nőknél tudom hogy a nagy átlagnak egyáltalán nem számít, akinek meg számít az vagy azért mert tág a hüvelye vagy csak szimplán jobban esik nekik a nagyobb de ettől függetlenül a kisebbel is jól megvannak.
Más is észrevette, hogy egyre több hetero tesz fel itt kérdést?
Ugyanaz a helyzet mint a nőknél. Van akinek számít és van akinek nem.
En passziv vagyok, de nekem tetszik, ha az aktiv partneremnek nagyobb mint az enyem, ami “csak” atlagos.
Azt nem mondom, hogy szamit, de en szoktam orulni ha megvan neki 16-17-18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!