Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki vágyik hasonlóra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki vágyik hasonlóra?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedés miatt írom. Csak érdekel.

Na a kérdés.

Ki vágyik arra hogy valakivel megossza az ágyát? Nem szexuális célzattal hanem egyszerűen azért hogy ne egyedül aludjon az ember?

Nem sokal ezelőtt arra vágytam hogy legyen mellettem valaki akivel aludhatok. De nem vágytam semmilyen szexuális kalandra. Egyszerűen csak jó lett volna átölelni valakit.

2020. szept. 12. 19:33
A kérdező szavazást indított:
Én, igen.
Én, nem.
45 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
En igen. Foleg, hogy egyedul fekszek egy 2 szemelyes agyon... :D
2020. szept. 12. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Sokan vágynak arra, hogy ne csak szex legyen hanem kapcsoltat is - igaz azt a legnehezebb találni (mármint akivel össze is passzolnak a dolgok és nem csak egy gyors dugást akar). Ha meg már az ágyban vagy akkor a szex szinte magától jön :)
2020. szept. 12. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Mikor meglesz arra fogsz vágyni hogy legyen külön szobátok,

Élj a mának, élvezd azt ami van.

2020. szept. 12. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Osztom a véleményt, hogy tényleg sokan vagyunk, akik vágynak ágymegosztásra, de ugye ez egy bensőségesebb dolog, itt nem csak testiségről van szó. Valóban nehezebb ilyet találni egyébként, akivel tényleg passzolhatnak a dolgok, de azt is érzem, hogy a listák itt is sok mindent lerombolnak.

Szóval én például néha jobban vágyom arra, hogy az ágyban legyen "romantikázás" és beszégetés, mintsem azonnali szex.

2020. szept. 12. 20:19
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Ugye itt mindenki meleg?:D
2020. szept. 12. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Meleg vagyok.:) (#4)
2020. szept. 12. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el nagyon sokan vágynak egy olyan kapcsolatra ami nem csak a szexről szól....köztük én is.Sokkal inkább vágyom a meghitt esti beszélgetésekre a megborzongtató érintésekre amik mind mind azt fejezik ki hogy együtt vagyunk.egy szavak nélküli órára ahol csak egymás szeméből,arcából olvassuk ki amit mondani szeretne a másik.Ez az amire sokan vágynak ....am.iben nincs szexualitás de benne van az "érted és értem"érzés.
2020. szept. 12. 21:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem kapcsolatra gondolok.

hanem mint egy szex randi amiből kimarad a szex.

2020. szept. 12. 21:17
 9/10 anonim ***** válasza:
58%

Gondolom, onnan fúj a szél, hogy sokunknak nincs olyan (aszexuális) vagy teljesen másmilyen szexuális elgondolása lenne (alternatív fétisek), mint az, amit ez a mindenek felett eluralkodott farokfétises-fenéktúró-qeciben tocsogó banda rá akar kényszeríteni minden melegre.

Gyűljetek gyerekek, hajrá, hamarosan meg fog bukni ez a világ.

2020. szept. 12. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jóideje nincs kapcsolatom, de a legjobban az együtt alvás hiányzik, illetve az alvás előtti bújás, kis beszélgetés.

24/m Veszprém

2020. szept. 13. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!