Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, gondoltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, gondoltatok már hasonlóra vagy volt már benne részetek?

Figyelt kérdés
Fura "perverzió" szerintem mert még nem nagyon hallottam senkitől. Szóval hogy így sétálni valakivel mint két normális ember, beszélgetni. Viszont a téma tabumentes szexuális dolgokat beleértve. Engem pl. tökre izgatna ilyesmit kibeszélni egy lánnyal. Szerintem építő jellegű lenne és élvezetes :)
2019. júl. 18. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán tiszta a kérdésed.
2019. júl. 18. 16:27
 2/11 A kérdező kommentje:

Bocsi, próbálok egyszerűsíteni:

Séta, beszélgetés tabuk nélkül. Egy férfi és egy nő.

2019. júl. 18. 16:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó értem szexuális dolgokról akarsz beszélgetni egy lánnyal miközben sétáltok?
2019. júl. 18. 16:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Pasiként mondom...egymás felcsigázására izgató lehet, de én nem akarnék csak a beszélgetésnél megragadni
2019. júl. 18. 16:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, mert neten sokan akarnak csak nem értem akkor miért nem lépünk ki a monitor mögül. Szerintem sokat számít a mosoly, a mimika... a viselkedés. Vicces de egyben komoly és izgalmas lehet(ne)
2019. júl. 18. 16:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szűzek ti álomvilágban éltek. Ez teljesen hétköznapi dolog. Ha nem volt még benne részed, akkor szürke lehet az életed!
2019. júl. 18. 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

hát, nincs rá igényem, hogy olyannal beszéljek ki ilyet, akihez semleges kapcsolat fűz. a párommal természetesen tabuk nélkül beszélünk és nem mindig követi szex, illetve van 1-2 barátnőm, akikkel nincsenek tabuk.

ha nem lennék kapcsolatban, akkor sem hiszem, hogy érdekelne ilyesmi.

2019. júl. 18. 16:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz. De ez egy "álom" igen, vagy ha úgy jobban tetszik, egy vágy.
2019. júl. 18. 16:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Én szoktam ilyeneket kibeszélni lányokkal.

Ha van egy jó beszélőkéd és transzparens vagy akkor nem is nehéz.

Az által hogy egy tabu témát boncolgatsz úgy hogy nem faggatás a másik felé sokakat fel tud bátorítani. Sokaknak megkönnyebbülés ha kibeszélhetnek magukból olyat amit nem szoktak mert furán néznek miatta. Csak elég egyértelműen adni kell a jelet hogy nem akarsz az illetőtől semmit csak a téma érdekel.

2019. júl. 18. 20:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocs lemaradt hogy 23f
2019. júl. 18. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!