Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Erőszak esetén tényleg az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszak esetén tényleg az segít ha kibeszélem vagy mi?

Figyelt kérdés
Régebben történt de egy alkalmi kalandom felidézte bennem... Ugyanis a srác lefogott. Régen nem beszéltem róla mert nem volt kinek. Most meg úgy előtört a semmiből...
2020. szept. 12. 10:37
1 2 3
 11/21 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
A "vagy mi" segít a legvalószínűbben. Vannak szexuális abúzus kezelésére szakosodott pszichoterapeuták. Érdemes lenne felkeresned egyet, mert az ilyen élmények könnyen aktiválódnak egy illatra, egy hangra. Ha ezt nem tanulod meg feldolgozni, akkor lehet, hogy a társaságod által titkokban egy jövőbeli randi reményében csak miattad odacsábított, amúgy neked is tetsző, pasit dobsz majd el tudat alatt, mert hasonló/azonos dezodora van, mint annak az állatnak volt, és engedsz önkéntelenül a tudat alatti benyomásnak.
2020. szept. 12. 12:19
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

nekem van egy ismerősöm, akinek volt egy rossz élménye (szexuális erőszakról nem beszélt) és azt a szüleinek is elmondta és nem utálták miatta, sőt alátámasztották (lelkileg)

én is együttéreztem vele, bár együttérzésemet sajnos nem sikerült vele annyira közölnöm mint másoknak

2020. szept. 12. 12:25
 13/21 anonim ***** válasza:
20%

Utólag,? az hogy tanultál belőlle,

Most talán! , talán? van annyi eszed hogy le fekteted előtte a szabályokat, mert amit leírtál ott nem voltak.

Passzív fiúcskák nagy része ilyen szexre vágyik, hogy ha fáj is neki akkor se hagyja abba az aktív. Mmert akkor jön a panasz hogy az az aktív nem egy tökös férfi.

Szabájok

És jelszó

2020. szept. 12. 12:44
 14/21 A kérdező kommentje:

belőlle, le fekteted, szabájok

Csak 3 szó amit rosszul írtál. És mellé még amit írsz is gáz. A passzívak nagyrésze nem arra vágyik, hogy ha fáj is csinálják... Te konkrétan a legrosszabb rémálma vagy a passzívaknak. Gondolom a nemibetegségek terén is ilyen felkészült vagy.

Mondjuk nálam te már a helyesírásodnál kiestél volna szerencsére.

Átgonolom leírjam-e de meghallgatnám mások történeteit is.

2020. szept. 12. 12:57
 15/21 anonim ***** válasza:
11%

Szia. 13.vagyok

Kedves kérdező, igen katasztrófális a helyesírásom örülök hogy észrevetted, tudom hogy sok fiatal szüzike van itt, de a tény tény marad sokkal többen vágynak arra a szexre amit te erőszaknak nevezel, mint Szeretkezésre.

2020. szept. 12. 15:20
 16/21 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező

Nálad minden normális ember kiesik a rostán.

És a 100%,ban-barmokat választod mint kiderült.

De legalább jó a helyesírásuk.

2020. szept. 12. 15:39
 17/21 anonim ***** válasza:
81%
Kedves 16.-os miből derült ki? Meséld már el, mert nem derült ki mit idézett fel és pontosan mi is idézte fel benne. De ha te már mindent tudsz az remek, de úgy sejtem semmit :D Csak beszólni jöttél :D Vagy te vagy a 15. is :D
2020. szept. 12. 19:04
 18/21 anonim ***** válasza:
69%
Pszichológusnål igen.
2020. szept. 12. 19:39
 19/21 A kérdező kommentje:
A kiforgatásokra nem kívánok reagálni, mert csak kötekedés és nem visz előre.
2020. szept. 16. 14:45
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
hát így évekkel később se könnyű még kibeszélni sem
2020. szept. 17. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!