Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Erőszak esetén tényleg az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszak esetén tényleg az segít ha kibeszélem vagy mi?

Figyelt kérdés
Régebben történt de egy alkalmi kalandom felidézte bennem... Ugyanis a srác lefogott. Régen nem beszéltem róla mert nem volt kinek. Most meg úgy előtört a semmiből...
2020. szept. 12. 10:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
A "vagy mi" fog neked segíteni.
2020. szept. 12. 10:49
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Régebben írta egy kérdésre ami erőszakról szólt. Azt tudom mondani amit akkor is. Azt gondolnánk ritka az erőszak, de nem. Én is éltem át olyan együttlétet ahol a másik fél visszaélt az erejével és a helyzettel. 26 vagyok most. 2 ilyenem is volt. Az egyik orálban volt erőszakos. Ott 17 voltam ő meg 16. A másik análban. Ott 19 voltam a srác 20. Engem is lefogott és még pofont is adott a "Tudom, hogy élvezed k-csög" mondat kíséretében. Konkrétan lesz-rta mit mondok. Szerintem még élvezte is mert gyorsan elélvezett. Aztán mint aki jól végezte dolgát felöltözött és elment. Mikor mondtam a magamét olyanokat mondott, hogy ha nem élveztem volna már hívnám a rendőrt, stb. Nem nézett ki gáznak sőt a beszélgetés alatt se utalt semmi rá, hogy ilyen lesz. Szóval mindig vannak bolondok. És az utóbbi srác akkor volt 20 éves és tanult éppen orvosnak.
2020. szept. 12. 10:55
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Az segít, ha feljelented, lecsukják, és megköcsögöli a leggusztustalanabb dagadt kancigó a sitten
2020. szept. 12. 11:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Meséld el szerintem. Kicsit azzal is elengeded.
2020. szept. 12. 11:15
 5/21 A kérdező kommentje:
Kaptam privátot. Nem tervezek válaszolni, mert nem akarom a nickem felfedni.
2020. szept. 12. 11:32
 6/21 -remete- ***** válasza:
74%
Nem számit mennyire nyomod el. Azzal tudsz a legtöbbet segíteni magadon, hogy kibeszéled és feljelented.
2020. szept. 12. 11:36
 7/21 A kérdező kommentje:
Feljelenteni így 6 év után nem fogom. Felesleges. De másokkal is történt esetleg ilyesmi? Neki mi volt? Neki mi segített?
2020. szept. 12. 11:41
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mondhatod el senkinek, akkor mond el mindenkinek... Ezen az oldalon ezt nem tudod tenni. Minden bizonnyal segíteni fog.

A feljelentés nem olyan egyszerű, ott bizonyítani is kell, hogy erőszak történt. Mindezt felfedni is egyben idegenek előtt élőben. Esélytelen hogy egy állítás a másikkal szemben megnyerjen egy jogi útra terelt eseményt.

2020. szept. 12. 11:43
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

8as vagyok

* Ezen az oldalon ezt meg tudod tenni. Minden bizonnyal segíteni fog.

2020. szept. 12. 11:44
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is az a legjobb, ha elmondod, elmeséled, akkor megkönnyebbülsz
2020. szept. 12. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!