Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Szájbaélvezést hagyjátok?
Figyelt kérdés
Min múlik, hogy hagyod-e a szádba élvezni a másikat? Kort is írjatok.
Én pl csak úgy szeretek elélvezni de mégis sokaknak nem okés.
2020. szept. 11. 14:05
21/27 anonim válasza:
Az izgat a legjobban (meg az arcra élvezés, de abban még nem volt részem), szóval persze, hogy hagyom. :)
23/27 anonim válasza:
Persze hogy hagyom!
Győri vagyok
24/27 anonim válasza:
hagyom és le is nyelem, szerintem kiábrándító ha nekiélnék köpködni, ha már a faszt a számba veszem nem a sperma lesz az amitől undorodni fogok hanem tudom hogy ez boldoggá teszi a partnert hogy lenyelem
25/27 anonim válasza:
Én hagyom szeretem lenyelmi meg véleményem szerint ez a szopás lényege
26/27 anonim válasza:
Nagyon szeretem az izét, illatát, látványát, tapintását. Teljesen begerjedek tőle, szóval igen, mindig a számba kérem, de csak megbízható partnertől.
31F
27/27 anonim válasza:
Az első szörnyű emlék mert nagyon sok volt a srácnak. Így már az orált se szeretem, de magát a szájbaélvezést meg utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!