Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ennyire jó érzés?
A napokban megleptem magam egy dildóval. Az első alkalom inkább fájdalmas volt és kellett egy kis idő, amíg megszoktam a méretét. Viszont azóta nagyon jó, valószínűleg megtaláltam a prosztatámat és néhány perc dildózás után, már érzem ahogy bizsereg és folyamatosan folyik a farkamból az előnedv. Elképesztően jó érzés, legszívesebben egész nap csinálnám :DD
Másnak is hasonló? Milyen méretű dildóval értétek el, hogy kéz nélkül tudjatok elélvezni? (25/F)
Én pumpásat használok ami még ennél is százszor jobb mert pontosan akkorára pumpálhatod fel hogy maximálisan igzassa a prosztatát. Szinte hozzá sem érek és akkora ejakulációm van abban a pillanatban hogy hihetetlen.
Szeretném kérni majd a barátnőmmel hogy segítsen amikor együtt vagyunk de még szégyellem elmondani neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!