Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki tartósan megrekedt az ismerkedésben?
Figyelt kérdés
Én nekem az önmeghatározás se egyszerű, csak azt tapasztalom, hogy jóval lassabb az ismerkedési tempóm, mint az átlagnak és ehhez nincs türelme másoknak. Ezt még kombinálva azzal, hogy nem is vagyok tökéletes ( bár ki az ) és nagyon meg is válogatom kivel beszélek nekem lehetetlennek látszik a párkapcsolat bár se azt, se szexet nem is akarok úgy kifejezetten célként, hogy barátságból mi alakulhatna nem tudom. Általában mindenki messze élt aki szimpatikus lett volna, de valahogy arra jutottam nem is való nekem se a szex, se a párkapcsolat. 31/f Ha valaki leírná a tapasztalatát, véleményét írhatná mennyi idős.2020. szept. 8. 09:46
1/8 anonim válasza:
Kinek mi. Nekem meg gyors, én nem szeretek várni és nem is szoktam. Majd találsz olyat aki hasonló hozzád ne aggódj.
Én általában már aznap találkozom, ritka hogy lesz valami a heteken tartó chatelésből.
2/8 anonim válasza:
Jobb szerintem is találkozni hamar, írásból nem sok mindent lehet leszűrni. Válogass nyugodtan, ha valaki nem érti meg, hogy lassabb tempóban szeretnél haladni, akkor meg az úgy sem fog tartós kapcsolat kialakulni.
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem kedvem sincs már ismerkedni...
2020. szept. 8. 11:54
4/8 anonim válasza:
Azt nem csodálom, de ne add fel, vagy hagyd egy időre. Foglalkozz magaddal. :)
5/8 anonim válasza:
Minek vagy fenn ha nem célod a kapcsolat se a szex.
Érezd jól magad a barátaiddal
Azt jó napot.
6/8 anonim válasza:
Figyelj. Én ugyan ezt érzem, és már nekem is elegem van a felületességből. De nem adom fel, mert tudom, hogy egyszer találok valakit, aki ilyennek elfogad. Ha van kedved, én szívesen beszélgetek veled, mert hát, annál többre senkivel nem jutottam. Valahogy, elítélnek a külsőm miatt.
16/f
7/8 A kérdező kommentje:
Mi bajuk a külsőddel?
2020. szept. 12. 15:11
8/8 anonim válasza:
szia Igen vannak akik lassabban szeretnek ugymond ismerkedni,vannak akik nem.De ne add fel mert lesz majd biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!