Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy működik az ismerkedés a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik az ismerkedés a szaunákban?

Figyelt kérdés
Mi a korosztály? Mi szokott történni és hogyan? Mert lehet kipróbálnám.
2020. szept. 1. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mint bárhol másh ha ismerkedni akarsz :D
2020. szept. 1. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Na ez engem is érdekel. Sose mertem lemenni. Főleg mert gondolom aktívként én kéne nyomuljak.
2020. szept. 1. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha fiatal és vékony vagy letámadnak egyből

Tapasztalat

2020. szept. 1. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Néha le szoktam menni, noha a sötét szobába, gőzbe nem megyek annyira nem vagyok bevállalós, de kint is elég jól lehet ismerkedni. Általában kinézel magadnak valakit aki tetszik, kis flört aztán elmegy egy sarokba, utána mész és elkezd alakulni a molekula. :D
2020. szept. 1. 21:27
 5/5 Kajak53 ***** válasza:
100%
Én határon túl élek és már 60+ vagyok. Ha Pesten vagyok és kalandra vágyom a Magnumot szoktam felkeresni. Még 50+-osként ismertem meg a helyet és nagyon pozitiv tapasztalataim vannak. Volt hogy nem jött össze semmi, volt hogy már az elözuhanyozásnál spontán, barátságos bókokat kaptam (valaha élsportoló voltam és még most is látványos izomzatom van). Lehet a társalgóban is ücsörögni, de a többség azonnal elindul feltérképezni a helyet. Én mindig szaunával kezdem. Kellemes hangulatfényben szemrevételezheti az ember a többieket. Esetleg már itt beszélgetést lehet kezdeményezni. A hely kultúráltságából fakadóan mindenki kultúráltan viselkedik. Ez az én tapasztalatom. Én még nem vetettem rá magam fiatal, csinos srácokra. Kellemes, értelmes emberekkel lett testi kapcsolatom. Némelyikkel barátság, mail-kapcsolat is kialakult. De, mint emlitettem korábban, nem minden látogatás alkalmával jött össze szex. Ez benne van a pakliban. Volt, hogy engem szólitott le valaki, volt hogy én kezdeményeztem, volt hogy nem találtam megfelelö partnert. Óvszert ingyen lehet elvenni a pultról, illatos folyékony szappan van böven, a toalettek ragyogó tiszták, papirtörlö és fertötlenitö spray böven van minden kabinban. Próbáld ki bátran, de légy igényes!
2020. szept. 2. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!