Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Fókuszcsoportos srácok melegek? (youtuberek)
Figyelt kérdés
Ők azt mondják heterok, az új videójukban amin Zsolti és Budaházi Edda videójára reagál.
Kommentben viszont Zsolti így reagál: Mindig azt mondom, mi melegek tartsunk össze! Köszi srácok 💜💙💚💛🧡❤
De volt már, hogy Pottyondi Edina is azt mondta, hogy cuki meleg srácok.
Most akkor mi az igaz?
2020. szept. 4. 08:10
1/9 anonim válasza:
nem melegek,
irónia volt a videóban,
a zsolti az meleg,de ő nem fókuszcsoport
2/9 anonim válasza:
A srácnak aki a videókat csinálja párja van, és gyermeke is, valószínűtlennek gondolnám hogy meleg. Teki sem gondolnám hogy meleg lenne, Mesiről már nem igazán tudnám eldönteni :D A 6lépés csatornán többen is szoktak szerepelni, nem tudom.
3/9 anonim válasza:
Attól hogy valakinek van családja semmit nem jelent
Mi kis falunkban nem 1 melegnek van felesége, azt hogy menyire boldog más kérdés
4/9 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem meleg a srac. En birom a videoit. Es nem csak azert nem meleg, mert van parja es gyereke. Amugy meg Pottyondi Edina nagyon szeret ironizalni, sokminden poen amit mond, nehez kiszurni azokat a mondatokat amiknek sulya van. De pont az, hogy kedves meleg sracok a fokuszcsoportosok, az poen. Kedvesen oltjak egymast. En ertekelem az ilyeneket. Senki nem veszi komolyan magat es intelligens humorral csipkelodnek.
5/9 anonim válasza:
Zsolti az homi a Ádám meg Teki nem. :) Pottyondi Ede meg ismeri is Ádámot mert Puzsér Robi aki Edina párja jóban van Ádammal meg úgy az egesz 6 lépéses arcokkal.
6/9 anonim válasza:
Edina párja nem a Laci? A LACIM 😅
7/9 A kérdező kommentje:
2020. szept. 4. 13:24
8/9 anonim válasza:
6os vagyok, Tudom hogy csak cukkoljak 😉 szerintem vicces amugy amit csinal 🙂
9/9 anonim válasza:
Nos nem tudtam, hogy kik ők, nekem feldobta a youtube a Budaházis videót. Arról a srácról tudok nyilatkozni benyomás alapján. Én észrevettem ilyen "gyanús" gesztikulációkat már a videó elején mondom ezt melegként. És ilyenkor még be sem védte a melegeket csak később. Persze poénkodik ironizál a melegséggel többször is a videóban, de kizártnak tartanám, hogy meleg, de biszex lehet véleményem szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!