Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz ha nem állt fel csók közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nem állt fel csók közben?

Figyelt kérdés

Smároltam egy sráccal és nem állt fel amikor csókolóztunk, pedig kívántam jólesett a csók de odanyúlt és elég gáznak éreztem hogy nem áll. Viszont előtte 1 órával kb amikor smároltunk szintén odanyúlt és akkor felállt, működött minden.

De megjegyeztem, hogy levagyok blokkolva valamiért és bocsánatot kértem miatta... Ez mennyire gáz dolog? Vagy nem érdemes vele foglalkozni?

2020. szept. 2. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem gáz, főképp ha előtte már állt,
2020. szept. 2. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Ne görcsölj rá.
2020. szept. 2. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, nem vagyunk automaták hogy megnyomnak egy gombot és azonnal állnia kell. Egyébként meg a stressz, a teljesítménykényszer a legnagyobb libidócsökkentő.
2020. szept. 2. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl agyalod az egészet..
2020. szept. 2. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem gáz. csóktól nekem sem áll fel
2020. szept. 2. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!