Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Idősebb meleg ti találtok még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb meleg ti találtok még fiatalt?

Figyelt kérdés
Mennyi munka van benne? Öregszem én is és rettegek hogy vajon majd mi lesz mondjuk 40 felett? Nem lesz egy passzív fiatal srác se?
2020. szept. 1. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
attól függ hogy nézel ki, de engem nem zavara korod, és fiatalabb vagyok
2020. szept. 1. 14:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Még engem se. De később fog. Nem vagyok kigyúrt, sármos, jóképű stb. Ezért para :D
2020. szept. 1. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak te öregszel hanem mindenki, így ugyanúgy lesz merítés,passzívoknak nehezebb ez tény,sok a fiatal rivális, de aki kapcsolatot akar annak meg egyszerűbb,

Korosztályba kicsi a választék, ilyenkor már meg állapodnak.

2020. szept. 1. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Nos, bár nem vagyok meleg, de... 41 éves koromban elkezdtem sportolni, nem 2 hét alatt, de 2 év után jött az "eredmény", olyan fittnek érzem magam mint 20 évesen és külsőleg is meglátszik, most 43 évesen több sikerem van mint 39 évesen volt. Szóval no para, a kapuzárás inkább motiváljon arra, hogy fitten tartsd magad, lazán lehet még 10 jó éved (vagy több is).
2020. szept. 1. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
20%

"Öregszem én is és rettegek hogy vajon majd mi lesz mondjuk 40 felett?"

mondjuk kereshetnél saját korosztályban Just sayin. Fiatal huszonévesként gondolom te sem az öregekért voltál oda.

2020. szept. 1. 23:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
44 aktiv vagyok és nem találok pedig nem kimondott fiúcskára gondolok
2020. szept. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!