Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kifejezetten gyorsan elélvező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifejezetten gyorsan elélvező bi/meleg srácok ti találtok megoldást arra, hogy ne hamar legyen vége?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig bírjátok? Kort is írjatok és persze tippeket, hogy mivel tudjátok elhúzni. Én pl gumiba dugok mert úgy kevésbé érzékeny.
2019. aug. 29. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtanulod visszatartani akkor is használj gumit!

Nagyjából ugyanazt mint a heterók, ez fejben dől el. Önkielégítés közben figyeld meg még jobban a tested, próbáld gyakorolni a visszatartását, aktus közben vedd ki pár másodpercre, keress olyan pózokat amik téged kevésbé stimulálnak, de a partnernek jó, tereld el a gondolataidat, nyomd meg a PC izmokat a here mögött stb.

2019. aug. 29. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Azért használsz gumit, hogy késleltesd az orgazmust? XD

A kérdésre, ha úgy érzem hamarosan elsülök akkor lazítok, pl mélyre tolom és megállok pár másodpercre, vagy nagyon nagyon óvatosan mozgok hogy minél kevesebb ingert kapjak. 1 perc szieszta után már ismét nyertem 2 percet. Persze az időszakok egyre rövidebbek lesznek de úgyis triplázom az időt. :D

Ha orál akkor leállítom és elkezdem én csinálni neki, ezalatt időt nyerek, majd jöhet újra.

2019. aug. 29. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Nekem megvannak azok a pózok amikben pillanatok alatt elmegyek, és vannak ahol nagyon sokáig bírom. Mi nem csinálunk drámát abból, ha adott esetben nem bírom túl sokáig; kis pihenő után úgyis megy a móka tovább.

Lényeg, hogy nem kell görcsölni.

2019. aug. 29. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem gond ha megy a második is
2019. aug. 31. 11:29
 5/6 anonim válasza:
19%

Én 1-2 perc alatt szoktam irhatnak velem egykoruak f/l

(13f)

2019. dec. 23. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Fú, te nagyon gyors vagy !
2021. aug. 23. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!