Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten gyorsan elélvező bi/meleg srácok ti találtok megoldást arra, hogy ne hamar legyen vége?
Ha megtanulod visszatartani akkor is használj gumit!
Nagyjából ugyanazt mint a heterók, ez fejben dől el. Önkielégítés közben figyeld meg még jobban a tested, próbáld gyakorolni a visszatartását, aktus közben vedd ki pár másodpercre, keress olyan pózokat amik téged kevésbé stimulálnak, de a partnernek jó, tereld el a gondolataidat, nyomd meg a PC izmokat a here mögött stb.
Azért használsz gumit, hogy késleltesd az orgazmust? XD
A kérdésre, ha úgy érzem hamarosan elsülök akkor lazítok, pl mélyre tolom és megállok pár másodpercre, vagy nagyon nagyon óvatosan mozgok hogy minél kevesebb ingert kapjak. 1 perc szieszta után már ismét nyertem 2 percet. Persze az időszakok egyre rövidebbek lesznek de úgyis triplázom az időt. :D
Ha orál akkor leállítom és elkezdem én csinálni neki, ezalatt időt nyerek, majd jöhet újra.
Nekem megvannak azok a pózok amikben pillanatok alatt elmegyek, és vannak ahol nagyon sokáig bírom. Mi nem csinálunk drámát abból, ha adott esetben nem bírom túl sokáig; kis pihenő után úgyis megy a móka tovább.
Lényeg, hogy nem kell görcsölni.
Én 1-2 perc alatt szoktam irhatnak velem egykoruak f/l
(13f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!