Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi visz rá valakit hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá valakit hogy masztiért fizessen?

Figyelt kérdés
Egy normális pasival voltam 2 éve. Ma rámírt. Asszem 29 éves. 2-3000 ft ajánlott/alkalom ha verem 1 órát neki és foghatja az enyém. Diákmelóba 8000 keresek úgy hogy kidolgozom a belem. Szóval filóztam. De mi visz rá erre valakit? Te elvállalnád. Kort is írjatok mert kíváncsi vagyok. Ja és azért is fura mert normális, vékony, jófej és a farka is szép... akkor minek fizessen???

2020. aug. 30. 11:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagj bele ha nem taszit a dolog. Nincs semmi rossz benne. Lehet izgatja, hogy fizessen.
2020. aug. 30. 17:43
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem sincs benne semmi rossz. Simán fizetnék érte én is. 39
2020. aug. 30. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Izgatja, hogy fizet érte. Én a többszörösét is fizetném, hogy orálozhassak egy pasinak, csak én meg attól parázok, hogy mi a garancia, hogy 100% egészséges a partner.

Viszont én nem hívok el senkit talira kamuból.

A pasi, aki rád írt legalább egyenesen megmondta neked, mit szeretne, és így, hogy ismered, valószínűleg nem is kamus. Szerintem korrekt.

40F

2020. aug. 31. 09:21
 14/15 anonim ***** válasza:
96%
mert van pénze.én is veretném pénzért.45f
2020. aug. 31. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nos, Kérdező, szerintem nem kell ezt túlgondolni.

Pont ez benne a szép: egyértelmű, letisztult a dolog, bonyodalom, aggály nélküli élvezet, amelyben mindenki pontosan azt kapja, amire vágyik - kétség, tettetés és hazugság nélkül.

Fizetek. Mint "igénybevevő" a színtiszta élvezetet kapom, anélkül, hogy azon kellene merengenem "közben", hogy vajon tetszik-e, élvezed-e, nem okoztam-e csalódást, és rám gondolsz-e közben, avagy a holnapi zh-ra.

Előre tisztázzuk az igényeket. Nem kell azon agyalnom, hogy a következő dologban, amit kérnék, benne lennél-e, hogyan vezessem fel, hogy belemenj...

...azt kapom, amit kértem. Attól, akitől vágyom rá, és nem egy öreg, kövér igénytelen pasitól valami bevásárlóközpont mosdójában,azaz még a partnertől is igénytelenebb helyen.

Pénzt kapsz. Mint "szolgáltató" (jobb szeretem a "szolgálattevő" kifejezést, de ez egyéni perverzió :) ), tudod, mit várok, mi okoz örömöt nekem, nem kell sem hazug módon "hűűha!" felkiáltást tenned, mikor meglátod, sem kéjesnek tűnő nyögésekkel úgy tenned, mintha élveznéd, és én lennék a legjobb egész életedben.

Nyugodtan gondolhatsz közben a holnapi zh-ra, vagy arra, mire költöd el a nem 8 óra alatt diákmunkával megkeresett "zsebpénzedet", ameiről előre tudod, mennyi is az annyi.

A "szolgáltatás" mibenléte, hogy az kézimunka, szájjal kényeztetés vagy pucsítás, a kérdés szempontjából szinte mindegy, ha nekem arra van igényem, és örömmel fizetek érte. Pláne, hogy ennyi pénzt egy rossz moziélményért vagy egy közepesen elviselhető éttermi vacsoráért is kifizetek - akkor inkább adom olyasmiért, ami tényleg jó nekem, olyasvalakinek, aki tényleg megérdemli.

Vidékiként mondhatom: ez itt nem igazán működik, csak a fővárosban. Nyíregyházán, Szabolcsban, de sajnos a szomszédos megyékben sem nagyon vannak vállalkozó kedvű fiatalok, pedig én szívesen adnék így diákmunkát :)

50/f/a

2022. júl. 27. 10:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!