Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi visz rá valakit hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá valakit hogy masztiért fizessen?

Figyelt kérdés
Egy normális pasival voltam 2 éve. Ma rámírt. Asszem 29 éves. 2-3000 ft ajánlott/alkalom ha verem 1 órát neki és foghatja az enyém. Diákmelóba 8000 keresek úgy hogy kidolgozom a belem. Szóval filóztam. De mi visz rá erre valakit? Te elvállalnád. Kort is írjatok mert kíváncsi vagyok. Ja és azért is fura mert normális, vékony, jófej és a farka is szép... akkor minek fizessen???

2020. aug. 30. 11:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%

Ugyanezen okok miatt en mar vallaltam el ilyet es nem csak kiveres hanem szoptam is.

24

2020. aug. 30. 11:18
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Lehet nem akar keresgélni és már egy bevált pasit akár maga mellett. Vagy szeret prostizni. Nem szorulók rá hogy fizessék a szexért, de megesik hogy szoktam, mert számomra izgató a dolog.
2020. aug. 30. 11:20
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon egyszerű : nem talál senkit sem.

Mondjuk én is fizetnék érte, de vidéken nincsen olyan, aki vállalna ilyesmit.

2020. aug. 30. 11:28
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
utolsó: mármint verni a farkat?
2020. aug. 30. 11:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Akár arra is, de lassan semmire sem már. Irreális elvárások vannak csak, találkozás meg a végén úgyis nulla. Fél mindenki, vagy csak kamus én már nem is értem. De lassan nem is érdekel.
2020. aug. 30. 11:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az emberek rájönnek,hogy nem is akarják végül a dolgot. Vagy félnek,ahogy írtad.

amikor elsőre találkoztam valakivel,akkor meg is lepődött,hogy elmentem,mert ahogy írtad,sok a kamus. mondjuk oké,pest volt,de amúgy vidéki vagyok én is

2020. aug. 30. 11:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken, pláne egy kis faluban ez a lehetetlen kategória már sajnos. Pár éve még lehetett valami, de manapság már mindenki csak álmodozik és nem mer lépni. Elintézi magának otthon és ennyi.
2020. aug. 30. 12:16
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
Pár éve még lehetett valami. Inkább most lehetne mint pár éve. Egyébként mitől is féltek? Attól hogy valaki csúnyán néz rátok? Simán smároltam rocker kocsmában, a nyílt utcán és egyszer sem ért semmi atrocitás. Az meg hogy ki mit gondol pont nem érdekel. És amíg ezzel foglalkoztam mindenhol rejtőzködtem sokkal nehezebb volt minden. Amióta túlléptem ezen, érdekes módon az emberek is elfogadnak, nem szólhatnak be. Azt látják hogy boldog vagyok és ezzel nem kapnak támadási felületet sem.
2020. aug. 30. 12:21
 9/15 anonim ***** válasza:
15%
Általában idősebb (sztem passzív) fazonok szoktak ajánlatot tenni, hogy szophassanak.3-4000 ftokat szoktak ajánlani annak ellenére, hogy sosem nyúlnék hozzájuk.
2020. aug. 30. 12:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg azoktól, akik el sem jönnek a takira. Jobb esetben már előtte töröltek és tiltottak is.

Persze mondjuk Pesten biztosan lehet smárolni a kocsmában is, de megnéznélek itt egy kis faluban hányan vernének szájba, vagy akár el is üldöznének!

2020. aug. 30. 12:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!