Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire cuppog a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire cuppog a pénisz orális szex közben?

Figyelt kérdés
Egy sráccal megbeszéltem, hogy egy nyilvános wc-ben leszopom, ez lenne az első alkalom és tartok tőle, hogy meghallja valaki.

2020. aug. 29. 22:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
6-os: Tudod, hogy a hetero koznyelvben, hogy hivjak azt a not aki fesztivalon a kukak mogott leszop ket sved sracot, utana meg egy franciat is?! Megertem, hogy valaki interkulturalis, de ennyire..?!
2021. ápr. 7. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#11 kategóriát tessék nézni!
2021. ápr. 7. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 12-es: barmilyen meglepo lattam a kategoriat es magamat is melegkent aposztrofalom, csupan fontosnak ereztem megjegyezni, hogy azt a not aki ezt csinalja azt elmondjuk minden szajhanak, de mihelyt meleg kategorian belul tortenik akkor az ugy jol van? Talan ezert itelnek el minket mindenhol mert minden harmadik meleg tenyleg kenyszeres kesztetest erezhet arra, hogy fuvel faval agyba bujjon, erzelmek nelkul. Persze, fiatalsag bolondsag, en magam is huszoneves vagyok (bar gondolom ez utan a hozzaszolas utan tuti, hogy megkapom a megkeseredett jelzot), es nem kotozkodesbol de tenyleg erdekelne, hogy az az ember mit erez aki egy fesztivalon (19 evesen?) arra buszke, hogy osszeszurte a levet ket sveddel, utana egy franciaval tehat kisebb tulzas nelkul ugy kb a fel vilaggal..:D
2021. ápr. 8. 06:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pénisz cuppog, hanem az ajkaid, ha úgy csinálod. :D
2021. ápr. 8. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!