Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire cuppog a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire cuppog a pénisz orális szex közben?

Figyelt kérdés
Egy sráccal megbeszéltem, hogy egy nyilvános wc-ben leszopom, ez lenne az első alkalom és tartok tőle, hogy meghallja valaki.

2020. aug. 29. 22:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%

Háttt...

Ha jól csinálod akkor van hangja rendesen. De szerintem ezzel ne foglalkozz.csak csináld amit kell

2020. aug. 29. 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Annyira cuppog amennyire cuppogósan csinálod. Mondjuk nem túl igényes hogy egy nyilvános retyón akarsz lufizni, de ha titeket ez izgat. Ha meg is hallja valaki akkor mi van? Nem tilos (elvileg) és amúgy senkit nem fog érdekelni. Ha szólnak is a biztonsági őrnek max. háborogni tud és azt mondani hogy menjetek máshova (egyébként nem bűncselekmény).
2020. aug. 29. 22:31
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Lehet ezt csendesen is.

De nekem is volt, hogy srác elég rendesen cuppogott rajta, bejött valaki mellettünk, de nem hagyta abba. Nem lett semmi, kicsit izgatott is ez a lebukás veszély, akkorát élveztem a szájába..

2020. aug. 29. 22:32
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Ne WC-be legyen az első. Ha akarod nálam lakáson lehet. Mármint velem.:D Kényelmes, stb. Nem pisi szagú klotyóba... Főleg h az első élmény meghatározza az életed...
2020. aug. 29. 23:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
És jól mondja. Valoban kellemesebb, ha nem egy retkes WC-ben van az első oral (is)
2020. aug. 29. 23:25
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

Ha jó a srác attól még jó emléke lesz.

Én pl egy fesztiválon a kukák mögött szoptam le 2 svéd srácot, meg volt mikor ott a zuhanyzóba vitt be engem egy francia srác. Ezek voltak ez első alkalmaim. Mégis jó emlékek maradtak, mert a srácok 10/10 esek voltak.😄😜

A svédekkel utánna napokban is többször együtt voltam.

Hajrá!😜

19/f

2020. aug. 29. 23:46
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is volt ilyenben részem nyilvános WC ben kőlcsönösen leszoptuk egymást cuppogot de nem foglalkoztunk vele mindketten az élvezetes koncentráltunk
2020. aug. 30. 04:20
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Gyakran szopok nyklvanos wc-ben sose volt meg belole lebukas vagy para ;)
2020. aug. 30. 11:05
 9/14 -remete- ***** válasza:
93%
Nem cuppog meg hát mit foglalkozol vele ha cuppog is.
2020. aug. 30. 13:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor cuppog, ha cuppogva szopsz. ;)
2021. ápr. 7. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!