Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 20 évesen a negyvenes hapsira vágyom??
Figyelt kérdés
Most nyáron történt, hogy a szüleimnél vendégek voltak akikkel én valamikor nagyon régen találkoztam. Mikor megláttam a férfit már akkor éreztem valamit amit még soha, és amit magamnak sem tudtam megmagyarázni! Akkor lett világos mikor lementünk a kertbe a fürödni és megláttam fürdőgatyába!! Pfúú, már attól h leírtam kőkemény lettem! Férfias szőrös test, formás minden porcikája, jóképű....
Na attól a pillanattól kezdve ilyen és hasonló hapsiról álmodom, aki izzig vérig férfi, sugárzik róla a férfiasság!
2020. aug. 28. 04:07
3/14 anonim válasza:
Nekem is az ilyen 30-as 40-es pasik az eseteim. :)
4/14 anonim válasza:
Ó, wow!
(Egy mindjárt 40-es pasi)
6/14 anonim válasza:
Vannak olyanok is, akikről korábban is sugárzik, nem kell hozzá rögtön negyvenes.
7/14 anonim válasza:
Ez nem korfüggő szerintem. Igen nézhet ki jól egy 40-es, 50-es pasi, de ebben a korban inkább az a jellenző, hogy lejjebb adják.
8/14 anonim válasza:
Normális, de nem túl gyakori. Csak szerencse is kell hozzá, hogy megtaláld :D Én éppen a másik oldalról próbálkozom ezzel...
9/14 anonim válasza:
Nekem a 40-es még csöppet fiatal is :) Egy huszonéves.
10/14 anonim válasza:
Szerintem normális. Csak furcsa vagy inkább ritka. Mert én másik oldalon állok és sehol nem találok ilyen fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!