Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg világban soha nincs olyan, hogy két aktív vagy két passzív tetszik egymásnak, járjanak, vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Ha nem megfelelő a szerepkör, akkor már dobjátok is egymást ismerkedés során? Nem lehet váltakozó szerepben szexelni, így mindenki megkapja amit akar?2020. aug. 27. 16:47
1/8 anonim válasza:
Van ilyen, de én az elején tisztázni a szerepeket, így nincs gond.
2/8 anonim válasza:
Nálunk pont ez volt a helyzet. Két aktívként ismerkedtünk meg. De mivel emberileg is szimpatikusak voltunk egymásnak, nem dobtuk egymást azonnal. Eleinte felejtős volt a behatolás, mert egyikőnk sem szerette volna a passzív szerepet, így análon kívül minden más volt, de az nem. Aztán szépen lassan apró lépésenként, fokozatosan elkezdtünk nyitni új dolgok felé és rájöttünk, hogy 1.) meg lehet szokni ("kibírom, azért, hogy Neki jó legyen" és aztán legközelebb majd fordítva), sőt 2.) meg is lehet kedvelni vagy szeretni a másik oldalt is, nem is olyan rossz ez. Így egy idő után mindketten univá váltunk. Most már egyikőnknek sincs semmi ellenvetése egyik szereppel sem.
3/8 anonim válasza:
Igen lehet váltakozó szerepben - úgy hívják uni.
4/8 anonim válasza:
Akkor lehet ha nincs nagyon a végleteken valaki.
Én teljesen passzívként nem tudok dugni, szóval ha egy másik passzívval lennék nagyon kreatívnak kéne lennünk.
5/8 anonim válasza:
Vannak így ismerőseim, de nyitott kapcsolatban.
Van fúlaktív, és fúl passzív is, próbálkoztak egymást kielégíteni szexuálisan, de nem ment, mivel nagyon szeretik egymást együtt maradtak de félrejárnak, vagy hármasoznak.
6/8 anonim válasza:
De igen, van olyan hogy 2 aktív jól megérti egymást a szexben. Ott csak a fantázia kérdése, hogy mennyit és hogyan szexelnek.
2 passzívnál ez már nehezebb kérdés.
7/8 anonim válasza:
én passziv vagyok és passziv pasim volt, de nem tartott sokáig, nem müködött
8/8 anonim válasza:
Tényleg ennyire séma szerint élitek a kapcsolataitokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!