Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki full passzív itt, milyen gyakran igénylitek a dugást?
Figyelt kérdés
Miből áll a szex nektek, hogyan élveztek el? Nehezebb így partnert találni hogy a farkatok tabu? (Egyáltalán mennyire tabu, hogyha szeretne az aktív foglalkozni vele akkor engeditek?)2020. aug. 26. 18:17
2/10 anonim válasza:
Baratom heti 4-5 alkalommal dug.
Altalaban a szextol elelvezek, ha nem sikerul akkor nem tabu a farkam, de amugy vegig az.
3/10 anonim válasza:
Párom full passzív, heti egy max kétszer dugom meg. Kívánnánk néha többször is de nem akarjuk túlzásba vinni. Ha nincs szex nyalni és szopni szoktam ahhoz nem kell behatolás. Szóval nála nem tabu teljesen a farka (csak dugás közben) de kell neki a popója is a kielégülédhez. Viszont nagyon felizgatja az is ha nekem csinálja az orált szerintem ez is hozzátartozik a full passzívhoz, hogy attól is szinte kielégül lelkileg hogy adhat. (De azért én mindig megoldom hogy elmenjen).
4/10 Barnabas333 válasza:
Én igényelnék 3-4et biztos, de csak biszex vagyok és mindig is nőkkel éltem. De csorog a nyálam a hozzászólásokon egy nő nem tud olyat adni...
5/10 anonim válasza:
Hetente legalább 2-3 alkalommal igénylem a szexet. De mivel majdnem mindig erényövben vagyok szex közben is, így muszáj popsival, prosztatával elélveznem, ha élvezni akarok. :) A farkam amúgy nem tabu, imádom ha leszopnak, de ezt ritkán kapom meg, mivel általában erényövben vagyok és amúgy meg napi szinten anál plugot is hordok. :)
6/10 anonim válasza:
A barátom hetente négyszer megdug. Én a dugástól el szoktam élvezni. Dugásn teljesen tabu a farkam de azon kívűl szoktunk néha játszani az enyémmel is
7/10 anonim válasza:
Naponta megdug a párom, van amikor napi többször is. Csak dugás közben tabu a farkam, előtte utána szeretem én is kézzel és szájjal is kapni. Általában csak attól is elmegyek, ahogy a popsimat dugja.
8/10 anonim válasza:
3-as vagyok: nem féltek hogy baja lesz a popsitoknak ennyi análtól? Főleg full passzívként azért nem árt vigyázni rá. De persze mindenki azt csinál amit akar.
9/10 anonim válasza:
Full passzív vagyok. Heti egy alkalom elég. Vagy akár kéthetente is. Ezen kívül, ha megkívánjuk, lehet máshogy is "szórakozni". Én mondjuk kifejezetten szeretek szopni, az meg mindenkinek jó. Egyébként a szexet is sokkal jobban lehet élvezni ha vár az ember közötte egy kicsit. Nem tabu az én szerszámom sem, de nem vágyok rá hogy dugjak. Max néha néha :D Egyébként igen, akik ilyen napi több alkalommal csinálják, hát, ne lepődjetek meg ha pár év múlva pelenka kell :D
10/10 anonim válasza:
Igényelném,hogy megdugjanak csak nincs ki nekem bi passzívként nem tabu a farkam és szopni is szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!