Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim szőrtelenítésre lehet kapni valami elektronis borotva-félét?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami jó lenne elöl és hátul is.
Ilyen trimmelő-szerűség.
Vagy hogy akár teljesen simára borotvál.
2020. aug. 27. 11:45
1/10 anonim válasza:
Igen, lehet kapni, én is olyat használok.
2/10 A kérdező kommentje:
De ezek leviszik a heréken és az ánusznál is a szőrt?
2020. aug. 27. 11:53
3/10 anonim válasza:
Az enyém igen, azzal jól tudok szőrteleníteni.
4/10 A kérdező kommentje:
Melyik típust ajánlod?
2020. aug. 27. 12:01
5/10 anonim válasza:
Ez nagyban függ attól, mennyire erős és sűrű a szőrzeted.
Korábban Remingtont, jelenleg BaByliss márkájút használok.
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem viszonylag sűrű.
Azt hogy mennyire erős nem tudom.
Remington az profi akkor azt mondod?
2020. aug. 27. 12:32
7/10 anonim válasza:
Minden márkában van több típus, nem mernék neked fixen ajánlani, főleg ha magad se tudod, mennyire erős szőrzetre kell. Legjobb lenne kipróbálni és úgy kiválasztani a megfelelőt, de ezt az üzletekben nem lehet sajnos. :)
8/10 anonim válasza:
Nekem a Philips One Blade nagyon bejött. Nem a legolcsóbb kb 12E, de szerintem megéri. Mindenhol jól nyír.
9/10 anonim válasza:
Mindent lehet. Az üzletben kipróbálni is lehet, de csak nyilvánosan. Legfeljebb jól kihívják a rendört. :-)
10/10 anonim válasza:
Ha aktuális még, akkor Philips Oneblade.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!