Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elvárja, hogy leszopjam, de nem dug meg, pedig igényelném. Mit gondoltok erről?
A többség hülyeséget ír.
Valami miatt más módjáról a szexuális kielégülésednek nem beszélsz....
Ez gyanús.
A párod egyértelműen kimondja, hogy számára nem út az anális közösülés.
Ez gyakori a homoszexuálisok közt.
Arról hogy orálisan kényeztetne e nem beszélsz.
Vagy mert annyira önző vagy, hogy eszedbe sem jutott az ő igényeire igazítanod a saját kielégülésedet, vagy mert hajlandó lenne orálisan kényeztetni, de neked az nem elég.
Harmadik eset az lenne, hogy rákérdeztél, és nem hajlandó rá, de ebben az esetben a vádba ezt is belefűzted volna, tehát ez az eset nem áll fenn.
Ne próbálj minket manipulálni, hogy igazold nagad.
Ebben a párkapcsolatban te vagy a hunyó, és emellett még mártírkodnál is egy sort.
Ha nekem lenne ilyen pasim azonnal szakítanék vele.
Nem bírom az önző manipulatív passzívagresszív embereket.
Játszunk fekete fehér igen nemet.
Csak igen és nem válasz létezik.
Ő undorodik az análtól?
Igen.
Járható út az anál?
Nem.
Hajlandó lenne orálisan kielégíteni?
Erre még mindig nem adtál választ, igen vagy nem?
Hajlandó lennél arra a kompromisszumra, hogy orálisan egészítsen ki?
Igen, vagy nem?
„ha akarnám se szopna le, mert full aktív”
Ebből csak az derül ki, hogy te nem akarod.
Ki bújsz az egyértelmű válaszok alól.
Megkérdezted már?
Igen, vagy nem?
Mivel full aktív, így ha akarnám se tenné meg (de nyilván nem akarom, mert én meg full passzív vagyok) de látom, nehéz felfogásod van...
Sosem szopott le senkit, ezt ő mondta, amúgyis light SM téma is érdekli, és domináns típus, tehát azt gondolom, érthető hogy nem szop le senkit,
amikor én szopom őt, akkor is néha bedurvul és a fejem a farkára nyomja, meg mélytorkoztat, mert domináns típus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!