Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ma voltam strandon és öntözés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma voltam strandon és öntözés után furcsa dolgok fogadtak. El kéne engednem a dolgot?

Figyelt kérdés

Ma kimentünk egy balatoni strandra a haverokkal. Én fecskét hordok fürdeni, mert szerintem az áll jól, az a kényelmes és abban is érzem jól magamat. És szerencsére normális/nagy mérettel rendelkezem. Egy srác szinte végig engem figyelt. Aztán nap végén gondoltam, elmegyek tusolni és átöltözni. A zuhanyzók előtt kerti székek vannak, ahova le lehet pakolni. Én oda tettem mindenem, többek közt a fecskealsómat is. Amikor bementem, jött utánam az a srác, aki végig figyelt. Dehát jöjjön, kit érdekel. Én úgyis külön kabinban zuhanyzom, ott veszem le a fürdőnacim, aztán majd kinyúlok az alsómért és nem meztelenkedem. A lényeg a lényeg, hogy a hosszú forró fürdő után kinyúltam az alsóért, bevettem és konkrétan csupa ondó volt. A szaga, az állaga, minden. Eléggé meglepődtem, de úgy gondoltam, inkább az, mint utána estig vizes alsóban lenni.. így felvettem. Ez normális? Mármint ez egy ismerkedési forma, vagy mit kéne ezzel kezdenem? Holnap megint lemegyünk, de mit kéne tennem, ha megint meglátom?

18

2020. aug. 23. 22:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Még ha saját magam verném bele, akkor se venném fel utána. Nem hogy akkor ha más teszi ezt. Perverz a kis srác, független a nemi identitásátol messzi ivben elkerülném
2020. aug. 24. 09:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben alsó nélkül vettem volna fel a nadrágot, és akkor nem is g3cis alsóban vagy és nem lesz vizes a nadrágod. De a helyedben odamentem volna a sráchoz, elötte beáztattam volna az alsógatyát és azzal pofoztam volna fel.ott is hagytam volna neki azt, mert én fel nem vettem volna már.
2020. aug. 24. 09:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem egy szál gatyába mentél. Annyi eszed nem volt, hogy alsó nélkül vedd fel a nadrágot. Kamu. Vagy pedig retardált vagy, ha felveszed a göcis gatyát.
2020. aug. 24. 12:05
 14/18 anonim ***** válasza:
35%

Most bocsi, de sok meleg tök idegen faszik spermáját nyeli nyilvános wc-kben meg itt-ott, ehhez képest az, hogy a kérdező felvette az alsógatyát, amibe más beleverte, szerintem egyáltalán nem nagy cucc.

Az már más kérdés, hogy nem normális, de valószínű nem mert odamenni hozzád, és így adta a tudomásodra, hogy bejössz neki.

2020. aug. 24. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

"Most bocsi, de sok meleg tök idegen faszik spermáját nyeli nyilvános wc-kben meg itt-ott, ehhez képest az, hogy a kérdező felvette az alsógatyát, amibe más beleverte, szerintem egyáltalán nem nagy cucc."

Igen, bármihez lehet viszonyítani és mindig mindentől van rosszabb.

2020. aug. 24. 13:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Holnap megint lemegyünk, de mit kéne tennem, ha megint meglátom?"

Szájába nyomod azt a gatyát és leütöd

2020. aug. 24. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A farokméreted aztán baromi fontos volt a sztori szempontjából.. Amúgy: kamu. Ember olyan hülye nem lehet hogy felveszi a ge.cis cuccot.
2020. aug. 25. 20:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem bukkant fel!..
2020. aug. 25. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!