Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltam strandon és öntözés után furcsa dolgok fogadtak. El kéne engednem a dolgot?
Ma kimentünk egy balatoni strandra a haverokkal. Én fecskét hordok fürdeni, mert szerintem az áll jól, az a kényelmes és abban is érzem jól magamat. És szerencsére normális/nagy mérettel rendelkezem. Egy srác szinte végig engem figyelt. Aztán nap végén gondoltam, elmegyek tusolni és átöltözni. A zuhanyzók előtt kerti székek vannak, ahova le lehet pakolni. Én oda tettem mindenem, többek közt a fecskealsómat is. Amikor bementem, jött utánam az a srác, aki végig figyelt. Dehát jöjjön, kit érdekel. Én úgyis külön kabinban zuhanyzom, ott veszem le a fürdőnacim, aztán majd kinyúlok az alsómért és nem meztelenkedem. A lényeg a lényeg, hogy a hosszú forró fürdő után kinyúltam az alsóért, bevettem és konkrétan csupa ondó volt. A szaga, az állaga, minden. Eléggé meglepődtem, de úgy gondoltam, inkább az, mint utána estig vizes alsóban lenni.. így felvettem. Ez normális? Mármint ez egy ismerkedési forma, vagy mit kéne ezzel kezdenem? Holnap megint lemegyünk, de mit kéne tennem, ha megint meglátom?
18
Most bocsi, de sok meleg tök idegen faszik spermáját nyeli nyilvános wc-kben meg itt-ott, ehhez képest az, hogy a kérdező felvette az alsógatyát, amibe más beleverte, szerintem egyáltalán nem nagy cucc.
Az már más kérdés, hogy nem normális, de valószínű nem mert odamenni hozzád, és így adta a tudomásodra, hogy bejössz neki.
"Most bocsi, de sok meleg tök idegen faszik spermáját nyeli nyilvános wc-kben meg itt-ott, ehhez képest az, hogy a kérdező felvette az alsógatyát, amibe más beleverte, szerintem egyáltalán nem nagy cucc."
Igen, bármihez lehet viszonyítani és mindig mindentől van rosszabb.
"Holnap megint lemegyünk, de mit kéne tennem, ha megint meglátom?"
Szájába nyomod azt a gatyát és leütöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!