Létezik használható kerti slag tartozék (gyorscsatlakozó, pisztoly...)?
Tudnátok ajánlani kerti slaghoz olyan gyoscsatlakozót és pisztolyt, amit nem dob le a legkisebb víznyomás is 2 perc után?
Már minden kategóriát kipróbáltam. A legdrágábbat is fémből, de pár perc után mindből kijön a slag. A pisztolyokról nem is beszélve. A legtöbb új korában ereszt az illesztéskenél.
Legalább egy kocsimosást, vagy öntözést bírjon ki egyben, mert nagyon elegem van, hogy mindig rommá ázok és két percenként el kell zárni a csapot és újra felszerelvényezni a tömlőt.
Szerintem veled van a baj.
Volt hogy a nagyon aljaminőségű nekem is szétjött, de nem jellemző.
Hozelock, Verve, Gardena, ezeket vegyed, jó minőségűek.
Velem is van baj, kétségkívül, de annak nincs hatása a kerti slagra :)
A jobbak közül a Gardena szerepelt le legelőször. Eleinte csak azt vettem :(
A másik kettőt viszont kipróbálom. Köszi :)
Én mindenféle olcsó piacos meg teszkós kínai vackokat használok, vagy 6 féle gyártmány van, de még nem volt példa rá, hogy egyszer is lejött volna a slagról a csatlakozó.
Tehát vagy veled van a baj (nem jól szereled össze, nem húzod meg eléggé), vagy a slag olyan bóvli vékony falú, hogy nem tudják megfogni a csatlakozó körmei.
Hálózati nyomás dobja le, vagy valami nagy böhöm szivattyú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!