Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyi idő után jöhet szóba a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után jöhet szóba a találkozás?

Figyelt kérdés

Végre elkezdtem beszélgetni egy fiúval már lassan 2 hete. Mind a ketten kezdők vagyunk és tudjuk is, hogy mit szeretnénk egymástól. Mikor jöhet szóba a találkozás? Megbeszéltük, hogy nem fogjuk elkapkodni a dolgokat, ezért nem merem megkérdezni. Várjak, amíg kezdeményez vagy mennyi idő után érdemes erre rákérdezni?

A válaszokat előre is köszönöm.

Nem tudom, hogy ez számít e, de mind a ketten 22 évesek vagyunk.

2020. aug. 23. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a találkozás alatt nem a szexet érted, akkor, ha folyamatos a beszélgetés, nem akad el, van téma, és szimpatikusak vagytok egymásnak, szerintem 2-3 hétnél tovább nem érdemes húzni.
2020. aug. 23. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se húzzátok túl, mert találkozásnál nem lesz miről beszélni. Ha egyáltalán akartok beszélgetni. És 2 hét beszélgetés szerintem bőven elég egy találkozásig.
2020. aug. 23. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nyilván nincsenek általános igazságok, de szerintem két hét után azért már simán belefér egy tali. nyilván nem levelezőpartnert keres egyikőtök sem, szerintem jobb minél harabb kideríteni, hogy élőben is bejöttök-e egymásnak.

sosem mehet biztosra az ember, hogy akivel levelezik az tényleg az, akinek mondja magát, illetve saját részről meg csomó mindent csak odaképzelsz a másikkal kapcsolatban, aztán ha élőben másmilyen az illető akkor jó nagyot fogsz csalódni. szerintem simán kérdezz rá, ha komolyak a szándékai akkor szerintem még örülni is fog, hogy végre találkozni akarsz.

2020. aug. 23. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az nem igaz, hogy nem lesz téma, ha sokáig húzzátok. Én 2 hónapig beszélgettem valakivel, mire sikerült találkoznunk a korona miatt, és egy pillanatra sem volt kínos csend, annyi témánk volt.:)

De az igaz, hogy jobb minél előbb megejteni, mert hátha más benyomása lesz élőben.

2020. aug. 23. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Az első találkozás optimális ideje:

1) Amikor mindketten úgy gondoljátok, hogy jó lenne személyesen is megismerni a másikat. Ez van akinél 2 hónap másnál 2 óra... Csakis tőletek függ, nem mások mondják meg.

2) Ha "komoly" a dolog akkor sem érdemes túl sokáig húzni. Fussatok össze egy kv-ra hogy face to face lássátok egymást mielőbb. Élőben akartok akartok valamit a másiktól nem levelezgetéssel. Találkozzatok nézzétek meg van-e kémia vagy sincs.

2020. aug. 23. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem sieted el, ha jelzed, hogy már ideje lenne talizni.

Élőben több minden átjön, és ha összefuttok egy kávéra és sétáltok valami parkban vagy bármi más programot szerveztek, azért 1 óra alatt személyesen több minden lejön, mint 1 óra online csevegésnél.

2020. aug. 23. 21:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)!
2020. aug. 23. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!