Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Ha néhány haverotokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha néhány haverotokkal elmennétek hétvégére lazítani egy olyan apartmanba, ahol medence is van, fürödnétek a többiekkel meztelenül?

Figyelt kérdés

Valakivel esetleg volt már hasonló? Kort is írhattok.

23/F

2020. aug. 22. 16:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Nem azért, mert félek, történne valami, egyszerűen nem szeretek mások előtt meztelen lenni, hiába voltam kolis.
2022. nov. 4. 14:10
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Szinte egész nyáron itt lógtak a haverok a kertben a vízben

2022. nov. 4. 23:42
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen,volt már ilyen,vagyis hasonló
2023. okt. 13. 05:43
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Izgi lehet egy közös ruha nélküli fürdés haverokkal.
2023. okt. 13. 22:56
 25/29 anonim ***** válasza:
Persze volt is mar ilyen
2023. okt. 14. 01:21
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
volt mar ilyen, pialtuk aztan vetkozos jatekba kezdtunk
ápr. 7. 00:58
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
mar volt ilyen, egyaltalan nem is volt tervben, balatonon voltunk, eljott az este es piazgattunk, mind csak egy szal alsogatyaban voltunk mert g"ci meleg volt, a legkondi nem mukodott, a piazas kozben egyik haverom megszolal hogy nem baj e ha levenne az alsojat is, kicsit meglepodtunk de be voltunk rugva ugyhogy vegul mindharman levettuk es volt egy kis tapizas meg masztizas, nem mondom hogy nem elveztem pedig hetero vagyok, aztan egyutt ki is vertuk.
júl. 7. 04:11
 28/29 anonim ***** válasza:
77%
#27 Nem is lehetett ellenállni a jónak😉
júl. 7. 08:58
 29/29 youngboy26 ***** válasza:
100%
Hiaba heterok valahogy egy pillantasra kivancsi a masik farkara, de ha tobbszor pillant, akkor érdekli, akkor fel keltette a figyelmet, hetero létére a masik férfi himvesszője.
júl. 15. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!