Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól kényeztetni nyellvel egy srácot?
Figyelt kérdés
Most kizárólag a popsira gondolok.
Ezekre gondoltam:
- ánusz széthúzása
- nyelvvel körbe-körbe
- nyelv finoman bedug az ánuszba
Várom a további tippeket.
2020. aug. 22. 11:05
2/10 anonim válasza:
Pont ebbe a sorrendbe ahogy leírtad,
3/10 anonim válasza:
enyhe harapások, plusz az is rohadt jó érzés amikor levegőt fújsz az ánuszra
4/10 anonim válasza:
Amiket írtál meg kis puszikkal is kezdheted, plusz izgasd a gátat is (nyelvedet erősen rányomod az ánusz és a here közötti részre). A levegőt ráfújni is tényleg nagyon jó és utána megint nyald (hideg-meleg váltakozás). Pozícióban a legjobb hason fekve egy párnával a csípője alatt, vagy kutya.
5/10 A kérdező kommentje:
És nem lesz kaki íze a nyelvemnek ha bedugom az ánuszába?
2020. aug. 22. 22:22
6/10 A kérdező kommentje:
+1: Ha csinálom ezeket, akkor számítsak rá, hogy nyögni is fog?
2020. aug. 22. 22:23
7/10 anonim válasza:
Jézus dehogy lesz kaki íze. Lefürdik előtte plusz ha behatolás van akkor ki is fogja mosni magát rendesen. De addig ameddig a nyelved elér nincs amúgy se semmi.
Ha élvezi nyögni fog igen, meg mozogni/pucsítani.
8/10 anonim válasza:
hú én nagyon szeretek nyalni, az olyan jó
10/10 anonim válasza:
már 2x elélveztem attól hogy csak nyalta a lukam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!