Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól kényeztetni nyelvvel egy passzívot?
Figyelt kérdés
A kinyalásra gondolok.
Mit szeretsz a legjobban kapni?
Puszik?
Nyelves behatolás az ánuszba?
Puszik oldalra?
Markolások?
Jöhet privát üzenetben is a leírás, ha túl obszcén. :)
2020. júl. 24. 23:51
1/6 anonim válasza:
Majd válaszolok, miután lesz benne részem :D egyenlőre keresek egy helyes 16-22 éves srácot 😂
2/6 anonim válasza:
Engem piszokul fel tud izgatni ha a partnerem ott kényeztet a nyelvével. Nyelves behatolás nem kell, csak egyszerűen az ánuszt kényeztesse, persze viszonzom is neki. :) Lehetnek puszik is akár, vagy finom markolások, ezt rá bízom.
3/6 anonim válasza:
A markolás és a fenék széthúzása is nagyon izgató. A tele, ellazult nyelves nyalás szuper, majd a végén a behatolás megfeszített nyelvel.
4/6 anonim válasza:
Amiket már leírtak azon kívül fel tudod dobni azzal ha a finoman az ujjaddal simogatod és nyomást gyakorolsz (akár a nyelveddel is) az ánusz és a herék közötti részre. Szeretem azt is ha a párom az ujjait is használja nyalás közben, behatol, tágít, mivel ez általában előjáték a szexhez.
Onnan tudod hogy jól csinálod (a nyögéseken kívül) hogy érzed h ellazulnak a partnered izmai, és hátratolja a popsiját a nyelvedre, vagy felveszi a ritmusodat és mozog. (Ez már a végső fázis ilyenkor már mondani szoktam hogy dugjon már meg).
5/6 anonim válasza:
Nyelvvel mindenhova. Rajtam ggakorolhatsz;)
6/6 anonim válasza:
Kb ahogy a 4-és írta, én is imádom, ha dugi előtt orálisan izgatják a popsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!