Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktivként szeretek orált adni is és én is szeretem kényeztetni a partnerem, az utóbbi időben ismerkedéskor mindíg megkapom hogy "én nem szeretem ha hozzányúlnak", az az én dolgom. Passzívok mennyire gyakori nálatok ez a felfogás?
Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 18:37
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, mert nem vagyunk kolletkív tudat, így pl. nálam csak egy felfogás van, a sajátom. De lehet csak kihagytak a kollektív tudatba olvasztásból.
Én nem szeretem, ha szopják, max ha rászorítanak vagy verik.
2/8 anonim válasza:
Én az ilyen nem "szeretesek-et" szeretem.
4/8 anonim válasza:
Mázli akkor hogy én önző vagyok etéren. Engem sz-phat akár egy órát is a másik de én nem akarom, hogy nekem kelljen őt. :D
6/8 anonim válasza:
Passzivkent en szeretem, ha alkalmankent bekapjak nekem is. 26f
7/8 anonim válasza:
Aktívként én sem vagyok nagy orálozó, de simogatni, rászorítani, vagy verni én is szeretem a passzívét.
8/8 Tanquerey válasza:
Én imádom kényeztetni a partnerem farkát, akár viszonzás nélkül is, de azt azért nem mondanám, hogy nem szeretem, ha engem szopnak, tehát ha ő is szereti kényeztetni, akkor fordulhatunk 69-be is :)
46/F Szhely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!