Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sem a romeón sem a hotbullon nem találok szép pasit, de az utcán meg sorba akad meg a szemem rajtuk, miért?
Figyelt kérdés
Véleményem az hogy nekem nem az ellenkező nem hanem az ellenkező irányultságú jön be. A heteró pasik jönnek be de ez nagyon gáz és elkeserítő hogy így tényleg nem fogok párt találni. :-(2020. aug. 21. 05:00
1/8 anonim válasza:
Hát ha a kinézet alapján keresel, akkor bizony soha nem fogsz PÁRT találni!
2/8 anonim válasza:
Vannak jó pasik mind a két oldalon. Az hogy neked milyen az ízlésed azt nem tudjuk, de elég válogatós lehetsz. Na meg azok online felületek, ahol képeket látsz. Nem mindenki ugyanolyan a képeken, mint élőben.
3/8 anonim válasza:
Mert a jó pasiknak nem kell társkereső ahhoz hogy találjanak párt!
4/8 anonim válasza:
Attól hogy valaki jóképű, még nem fogják úton útfélen megállítgatni. Ha meleg az illető, ugyanúgy, ugyanazok a lehetőségek adottak neki is mint egy átlagos külsejű embernek. Sőt... Kondizom, izmos sportos testem van. Nem teszek ki félmeztelen képet, de így látszódik hogy izmos vagyok, plusz mások szerint helyes is. Rengetegen írnak, de ennek a háromnegyede csak szexet akar, a maradék negyednek a fele kamuzik hogy komolyat akar, miközben csak arra hajt hogy dugjunk, az a kis rész aki marad az vagy nem tartja be a korhatárt és felette vagy alatta van, vagy túl macis vagy gebe. Aki marad, az pedig kétséges hogy személyesen meg van-e a kémia.
5/8 anonim válasza:
szerintem azért, mert teljesen más valakit képen látni, meg élőben. csomó olyan emberrel randiztam, aki kép alapján átlagosnak tűnt, élőben meg nagyon beindítottak. de az ellenkezője is előfordult már nyilván, van aki képen tök jól néz ki, élőben meg egyáltalán nem jött be.
24/F
6/8 anonim válasza:
Tudod az is kéne hogy, rajtad akadjon meg valaki szeme, és azokból kéne válogatni.
7/8 anonim válasza:
Lehet hogy te se vagy egy szép pasi.
Ezen gondolkodtál?
8/8 anonim válasza:
Sok ember jobban néz ki élőben, mint képen. Nem tud mindenki jó fotókat csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!