Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem le a szociális szorongásomat a randihoz? (Lent.)
Sajnos nem szeretem ha rám irányul a figyelem és pánikolok. Pedig egy randi erről szólna.
Ez abban merül ki, hogy melegem lesz, izzadok és kerülöm a szemkontaktust. És menekülök attól is, ha egymással szembe fordulva kell lenni.
Ez egyébként nemcsak randira hanem MINDEN kommunikációra igaz nálam.
Szóval így azért nem egyszerű.
Mit tanácsoltok?
Nem, annyiszor maszturbálsz amennyiszer jól esik.
A szorongásod lelki eredetű, amelyben közre játszik a genetika, a nevelés, a környezeti hatások.
A maszturbálás és a szexre való vágy, az pedig testi dolog és egy alap ösztön. Sőt, az orgamzmus jó hatással van a testre és nyugtató hatású is egyébként, amely oldja a szorongást.
8-as,ahelyett hogy beugatsz inkább legyen annyi eszed, hogy kicsit gondolkozol, de ha már a semmit sem érő hozzászólásoddal jössz, akkor próbáld már meg alátámasztani, mégha az övön alulian pocsék is.
Én is ugyan ilyen voltam, párommal is elég érdekes volt emiatt az első randi, de pár hónap alatt belejöttünk. Ha tetszel a másiknak akkor azt nem fogja érdekelni milyen vagy.
18/f
A tapasztalatom az, hogy azok félnek az apró dolgoktól, akik be vannak gubózva és nem történik velük semmi. Ha lennének veszélyes élményeid, csinálnál valamit ami felpörgeti az életedet, akkor sokkal bátrabb lennél minden szituációban.
Ha mondjuk megmásztál egy baromi nagy hegyet, több napodba tellett és sok-sok halál közeli élményed van, de sikerült elérni a csúcsot... az után egy randizás piskótának fog tűnni.
De egyszerűbb: melyik a félelmetesebb, beszélgetni egy randin 10 percet vagy leugrani a szakadékról a vízbe? Ha félsz mind a kettőtől, fognálak, ledobnálak, meglepődnél, megijednél és 10 másodperc múlva a vízben már jönne a "túléltem" és a nevetés. Azután a randi szintén piskótának tűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!