Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Arc, test, farok vagy mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arc, test, farok vagy mi a döntő számodra egy szexrandiban?

Figyelt kérdés
Bi v meleg vagy? Azt vettem észre a bi srácoknak test és farok a melegek meg arcra mennek kb szerelmet keresve irtó magas (aránytalan magukhoz képest) elvárásokkal. Érdekel igazam van-e.
2020. aug. 17. 15:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Test, farok egy szexrandiban.

Párkapcsolat az más. Ott arc, test. A farok legyen meglepetés, hiszen nem a farkába leszek szerelmes.

26F meleg

2020. aug. 17. 15:19
 2/16 anonim ***** válasza:
33%

Szexrandiban én csak testet és farkat kérek, nem is értem, hogy mire kérnek sokan arcot is...

18/f meleg

2020. aug. 17. 15:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

test, arc és farok. Azért van egy sorrend, mert odaáig nem jutsz el, hogy pucéron lásd, ha nem fog meg a teste vagy az arca.

De leginkább a kémia.

2020. aug. 17. 15:39
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Farok test
2020. aug. 17. 15:42
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Nálam elsősorban a test, az arc szépsége már csak hab a tortán. A faroknál meg lényeg, hogy legyen neki. 👌
2020. aug. 17. 15:54
 6/16 anonim ***** válasza:
43%

Teljesen igazad van

Melegként nekem is magasak voltak az elvárásaim, titán koromban, idővel rájöttem hogy nem így működnek a dolgok.

Átalkítottam ismerkedésemet aki a szüleivel nincs jóba azzal nem ismerkedek, az addigi tapasztalataim során a többit elengedtem ez az 1 kritérium maradt, bevált.

2020. aug. 17. 16:16
 7/16 -remete- ***** válasza:
Kémia. Jártam így... nem a zsánerem volt de basszus... huh
2020. aug. 17. 16:24
 8/16 anonim ***** válasza:
49%
Bi vagyok és nekem se számít az arc. Van pár elvileg bi srác aki még nem tudja, hogy meleg. NA azokon jót röhögök. Onnan tudom hogy nem bi hogy arcképet akar :D
2020. aug. 17. 16:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Bi aktív vagyok és nekem az arc és a test is számít. Nem akarnék szexelni egy számomra arcra nem vonzó sráccal.

Hogyhogy miért kell az arc??? Mert ha ronda vagy, akkor nem áll fel rád a farkam. Ugyanez a csajoknál is. Én nem csak sötétben, vagy csak kutyában szeretek dugni. Szeretem a csinos, helyes női vagy férfi arcot.

2020. aug. 17. 17:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Meleg vagyok és inkább arc a fontos. Alkalminak nem vagyok a híve, de ha belemennék, akkor a testnek is nagyobb súlya lenne.
2020. aug. 17. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!