Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arc, test, farok vagy mi a döntő számodra egy szexrandiban?
Test, farok egy szexrandiban.
Párkapcsolat az más. Ott arc, test. A farok legyen meglepetés, hiszen nem a farkába leszek szerelmes.
26F meleg
Szexrandiban én csak testet és farkat kérek, nem is értem, hogy mire kérnek sokan arcot is...
18/f meleg
test, arc és farok. Azért van egy sorrend, mert odaáig nem jutsz el, hogy pucéron lásd, ha nem fog meg a teste vagy az arca.
De leginkább a kémia.
Teljesen igazad van
Melegként nekem is magasak voltak az elvárásaim, titán koromban, idővel rájöttem hogy nem így működnek a dolgok.
Átalkítottam ismerkedésemet aki a szüleivel nincs jóba azzal nem ismerkedek, az addigi tapasztalataim során a többit elengedtem ez az 1 kritérium maradt, bevált.
Bi aktív vagyok és nekem az arc és a test is számít. Nem akarnék szexelni egy számomra arcra nem vonzó sráccal.
Hogyhogy miért kell az arc??? Mert ha ronda vagy, akkor nem áll fel rád a farkam. Ugyanez a csajoknál is. Én nem csak sötétben, vagy csak kutyában szeretek dugni. Szeretem a csinos, helyes női vagy férfi arcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!