Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, ki volt a kedvenc Disney hercegetek, aki a legjobban tetszett?
Figyelt kérdés
Az én első "szerelmem" Fülöp herceg volt a Csipkerózsikából. Kedves, romantikus, önfeláldozó, hűséges. Szóval tipikus jópasi, álomherceg csinos pofival. Valamiért nekem ő még mindig bejön.2020. aug. 16. 13:09
3/9 anonim válasza:
Az én gyerekkoromban még a csehszlovák Kétbalkezesek meg a Rumcájsz volt a menő. A legnagyobb jóindulattal sem lehet őket "Disney herceg"-nek nevezni, egyiküket sem. XDDD
4/9 anonim válasza:
mindig is A kis hableány volt a kedvenc Disney mesém, úgyhogy egyértelműen Eric herceg
5/9 anonim válasza:
Bár nem herceg, de Disney rajzfilmfigura: Tarzan.
Szép formás izmos test, naaagy síma combok, tenyérszerű talpak.
Meghallgatnám a dzsungelkiáltást másképp, ahogy megsínyli a feszes tomporát bélelő dákóm :D
7/9 anonim válasza:
Gyerekként nem jöttek be a Disney hercegek, viszont érdekes módon a női főgonoszokkal jól tudtam azonosulni. Főleg a Csipkerózsika gonosz tündéretetszett, azzal a menő ördögszarvas sapkával. 🙃
9/9 anonim válasza:
NYálas Eugénnel mennék egy kört, de Aladdint sem utasítanám vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!