Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ismerkednétek párkapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek párkapcsolat céljából egy olyan pasival aki impotens?

Figyelt kérdés
Nem vagyok impotens, és nem rólam szól a kérdés, egyszerűen csak felmerült bennem.

2020. aug. 15. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Ismerkednék, ha szeretne szopni. Egyébként az impotencia is lehet két féle. Ha nem képes a merevedésre, de ejakulációra igen, akkor még jó a helyzet.
2020. aug. 16. 06:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

06:35

Na és az miért jó,ha merevedésre nem képes,de ejakulációra igen?Akkor nem tud hátulról megdugni.

Mondjuk leszbikus nő vagyok,nekem aztán mindegy,csak felmerült bennem. :D

2020. aug. 16. 11:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

11:43

Nem baj, ha nem tud megdugni:) Szopni tud és ha képes ejakulációra, akkor élvezi is. Szopogatni azt is lehet és legalább nem nyomja le a torkomra :)

2020. aug. 16. 12:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted hogy impotens? Nem tud gyereket nemzeni, vagy nem áll a farka, vagy nem is tud elélvezni egyáltalán? Én full passzív vagyok ritkán van merevedésem, szex közben anális orgazmusom van és lankadtan megyek el. Ettől nem nevezném magam impotensnek.
2020. aug. 16. 14:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem áll fel neki. Szóval képtelen arra hogy behatoljon.
2020. aug. 16. 14:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tud gyereket nemzeni"

Az a meddő, vagy terméketlen.

2020. aug. 16. 15:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok. Nagyon sok (full) passzív, ahogy én is, képtelen behatolni, egyrészt mert nem tudunk és/vagy mert nem is vágyunk rá. Ettől akkor impotensek vagyunk? Más melegeknek a behatolás nem is képezi a szex részét, ez olyan “heteros” felfogás hogy ezt állítjátok középpontba. Az impotens ebben a helyzetben sem értelmezhető.

Hogy a kérdésre is válaszoljak “impotensként” nekem nehéz lenne összejönni hasonló pasival, de ha nagyon szerelmesek lennénk biztos megoldanánk valahogy.

2020. aug. 17. 00:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
igen!
2020. okt. 31. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!