Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek párkapcsolat céljából egy olyan pasival aki impotens?
06:35
Na és az miért jó,ha merevedésre nem képes,de ejakulációra igen?Akkor nem tud hátulról megdugni.
Mondjuk leszbikus nő vagyok,nekem aztán mindegy,csak felmerült bennem. :D
11:43
Nem baj, ha nem tud megdugni:) Szopni tud és ha képes ejakulációra, akkor élvezi is. Szopogatni azt is lehet és legalább nem nyomja le a torkomra :)
"Nem tud gyereket nemzeni"
Az a meddő, vagy terméketlen.
14-es vagyok. Nagyon sok (full) passzív, ahogy én is, képtelen behatolni, egyrészt mert nem tudunk és/vagy mert nem is vágyunk rá. Ettől akkor impotensek vagyunk? Más melegeknek a behatolás nem is képezi a szex részét, ez olyan “heteros” felfogás hogy ezt állítjátok középpontba. Az impotens ebben a helyzetben sem értelmezhető.
Hogy a kérdésre is válaszoljak “impotensként” nekem nehéz lenne összejönni hasonló pasival, de ha nagyon szerelmesek lennénk biztos megoldanánk valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!