Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek volt már merevedésetek közös tusolóban vagy piszoár előtt?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg mast láttatok akinek merevedése volt? Jöhetnek sztorik is :D2020. aug. 14. 20:20
1/50 anonim válasza:
Tusolóban volt már nekem nem egyszer, de akkor diszkréten a fal felé fordultam és hidegre állítottam a csapot. 🙂
Párszor mást is láttam már "vérrel telítődni", 🙂 de feltünően magamutogatni még soha.
2/50 anonim válasza:
Volt, főleg mikor stíröltem valakit. Ilyenkor mindig elfordultam, hogy ne lássák.
3/50 anonim válasza:
Volt egyszer mikor egy nyilvános wc-nél a mellettem álló palinak merevedése volt, elég feltűnően. De nem különösebben vettem fel, végeztem a dolgom és mentem tovább.
5/50 anonim válasza:
Kollegiumban es a taborban is volt merevedesem, de befele fordultam es probaltam feltuno lenni. Olyat lattam a koliban hogy a srac merev farokkal egy szal boxerban setalt a fooyoson
6/50 anonim válasza:
nekem pont az volt, hogy beálltam zuhanyozni és a szemben lévő srác nagyon nézett aztán elkezdett neki keményedni nagyon
és közben még jobban nézett engem
8/50 anonim válasza:
Piszoárnál, uszoda tusolójában persze, hogy elöfordul az ilyesmi. Ha nekem tetszik a másik ember, aki ott van, akkor nem is szégyenkezek, nem fordulok el.
9/50 anonim válasza:
volt, mikor egy másik srác nézett
10/50 anonim válasza:
Gimis koleszban, néha előfordult h felállt a meleg víz hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!