Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nyilvános wc-ben a piszoárt használjátok vagy a fülkét? Volt már olyan, hogy oldalra pillantotok?
Honnan tudnám, hogy egy nyilvános WC-ben ki áll mellettem? :D
Egyébként van hogy oldalra pillantok, de nem azért megyek oda hogy kukkoljak.
Mindig a piszoárt használom és volt olyan hogy oda pillantottam a mellettem lévő farkára.
Ha közvetlen melléd áll valaki akkor úgysem zavarja,inkább érdekli őt is a tied azt vettem észre.Csak nyilván nem csinálja senki látványosan mert fél a reakciótól. 29
Ha van rá lehetőség akkor fülke, piszoárt csak akkor ha a fülke foglalt vagy épp nagyon sietek.
Nem nézek oldalra, kicsit stresszel is ha más áll be mellém :D
Nem szoktam nezelodni, de ezutan fogok!
Par honapja lattam egy rejtett kameras felvetelt, egymas mellet pisilt ket pasi pisoarba, egyik elkezdte nezegetni a masik farkat, a masik zavarba jott, de latszott, hogy tetszik neki, aztan a nezegetos rabukott es szopni kezdte. Egy szot sem szoltak. Mikor jott valaki abba hagytak, aztan mar a pasi tartotta oda a farkat, hogy szopja tovabb. Ez ment par percig, elvezesig, aztan mintha csak pisiles lett volna, slicc fel es mindenki ment a dolgara, egy szolt sem szoltak egymashoz. Marhara felizgatott a video, bele kepzeltem magam a helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!